Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Motormeiden Vakantierit met Eiland & Bergen (24 april Limburg)

24 april 2021 van 10:30 - 17:00

Kom we gaan op vakantie! Start je motor, dan gaan we op 24 april naar Eiland en Bergen. Yep, In het prachtige Limburg! Het Motormeiden Rittenteam heeft een heerlijke route voor jou uitgestippeld langs het water (Maas), Eiland en Bergen. Bij die laatste twee hoort natuurlijk een  leuk ‘vakantie kiekje’.  Zo heb je toch het gevoel dat je even op vakantie bent! Ga je mee? Lees snel verder hoe je kunt inschrijven.

LET OP MOTORMEIDEN VERSTUURD ALLEEN DE ROUTE, JULLIE KUNNEN ZELF MET ELKAAR AFSPREKEN. DENK AAN DE CORONAREGELS!

Geleen – Cuijk

Ik ga op reis en ik neem mee? Je goede humeur, jouw motor en een navigatie om deze super leuke route te rijden! De rit start bij Ambassadeur HMS Geleen en eindigt bij pannenkoeken restaurant De 7 Dwergen in Cuijk waar je ook een lekkere pannenkoek kunt afhalen (eigen kosten). De route duurt ruim 2,5 uur en is voor elk niveau geschikt!

Motorzaak: HMS GELEEN

Motormeiden verstuurt de route uiterlijk 22 april. Jullie mogen zelf groepjes vormen of met elkaar afspreken. Tip: gebruik de Facebookgroup hiervoor. Bij het startpunt zijn een aantal meiden uit het rittenteam die voorop willen rijden en de route al kennen. Daar kun je bij aansluiten. Wil jij ook teamcaptain zijn (vooroprijden en een groepje begeleiden). Stuur een mailtje naar aanmelden@motormeiden.tv

Ook vragen we je nadrukkelijk om de route zelf in een navigatiesysteem te zetten. Tip: Gebruik het programma Myroute app en volg de group Motormeiden.

Wil je de De route nu al toevoegen: downloaden kan hier.

Verzamelen
We geven jou de route en jullie mogen zelf afspreken hoe laat. Dit i.v.m. corona maatregelen. We adviseren jullie om te verzamelen bij de parkeerplaats achter HMS Geleen en zelf groepjes te vormen. Wil jij ook teamcaptain zijn (vooroprijden en een groepje begeleiden). Stuur een mailtje naar aanmelden@motormeiden.tv

Tip om te navigeren: Bestel bijvoorbeeld een navigatiehouder (X-grip met klem) voor je telefoon bij Motormount.

Disclaimer: 

– Houd je aan de coronamaatregelen, lees hier de regels. Motormeiden heeft alleen een route uitgestippeld en organiseert geen gezamenlijke rit.
– Incorrectheden in de informatievoorziening/communicatie, al dan niet via de mail, zijn voorbehouden.
– Elke deelnemer wordt geacht op de hoogte te zijn van de (corona) regelen zoals opgesteld en wordt tevens geacht zich aan deze te houden.
– Iedere deelnemer is en blijft verantwoordelijk voor zijn of haar gedraging(en) gedurende de route met inbegrip van het door hem/haar bestuurde motorvoertuig.
– Deelname aan deze rit is geheel op eigen risico, motormeiden is niet aansprakelijk.
– De route is een aanbevolen route die fouten kan bevatten.
– Organisatie is niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen die kunnen resulteren uit deelname aan deze route
– Organisatie behoudt zich het recht voor om individuen uit te sluiten van (verdere) deelname, mocht dat genoodzaakt zijn om de goede sfeer en/of veiligheid te kunnen waarborgen.

Gegevens

Datum:
24 april 2021
Tijd:
10:30 - 17:00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inschrijvingen zijn gesloten voor dit evenement

0