Motormeiden Glamping vakantie (NL)

Motormeiden organiseert van 29 – 31 juli 2022 een motor glampingvakantie in Nederland. Lekker motorrijden, genieten en lol maken met elkaar. Kom met jouw eigen tent of kies voor een kant-en- klare glampingtent die van alle gemakken is voorzien. Deze volledig verzorgde motorvakantie heeft een all-inclusive formule met eten en onbeperkt drinken, gave motorroutes, een BBQ-avond en leuke Motormeiden activiteiten.

BOEKEN / RESERVEREN MOTORMEIDEN GLAMPING WEEKEND

Glamping & Activiteiten

Tijdens het Motormeiden glamping weekend, verblijven we op de supergezellige (motor)camping Indenhof in het zuiden van Limburg. Een walhalla voor mooie motorroutes, die we voor jou zorgvuldig hebben uitgestippeld! Zo gaan we o.a. naar het 3-landenpunt en zijn er natuurlijk leuke lunch- en koffiestops. Voor de vroege vogels onder ons is er een gave vroege vogel-rit uitgestippeld.

Op de camping worden na het rijden leuke activiteiten aangeboden en er is genoeg ruimte om zelf lekker vakantie te vieren. Om het plaatje compleet te maken, mag je jouw motor zelfs naast je eigen (glamping) tent neerzetten.

Motormeiden Glamping

Glampingtent of eigen tent

Geniet van jou verblijf in een grote Sahara tent, zonder zorgen over het inpakken en meebrengen van spullen. Alles is voor jou voorzien om dit Motormeiden-weekend zo comfortabel mogelijk te maken. De glampingtent is voorzien van een veldbed, relaxstoelen, powerbank en nachtlamp. Je dient alleen maar een slaapzak en kussen mee te nemen. De Sahara tenten zijn van zware kwaliteit katoendoek gemaakt en bieden veel comfort. Je hebt de keuze uit tenten voor 2-personen of 4-personen.

Bij het boeken van de tent  kun je ook aangeven met wie je eventueel in de tent wilt. Motormeiden zal de ‘kamerindeling’ invullen. 

Eigen tent
Heb je een eigen tent en wil je hiermee komen,  super cool! Zet jouw tent en motor lekker op de camping, vlak naast de Sahara tenten. De all-inclusive formule (eten + drinken)  is uiteraard ook voor jou inbegrepen. Wil je met twee personen in je eigen tent dan kan dat ook, de prijs per persoon blijft hetzelfde.

Routes en activiteiten

De motorroutes en activiteiten worden zorgvuldig uitgestippeld en verzorgd door de organisatie van Motormeiden. Ook zitten er leuke lunch- en koffie locaties in verwerkt. De motorroutes rij je op eigen initiatief, er gaat geen begeleiding mee of iemand die vooroprijdt. Wel faciliteren we het maken van groepjes om samen te rijden. We verwachten van iedereen dat je de route op een navigatiesysteem of telefoon hebt staan. Op locatie kunnen we jou hierbij helpen.

Tijdens dit motor weekend staat een fijne en ongedwongen sfeer voorop. Lekker rijden, lol hebben met elkaar en genieten!

*All-inclusive formule

Kom met jouw eigen tent of kies voor een kant-en-klare glampingtent van 2- of 4 personen. Bij deze motorvakantie is eten en drinken op de camping inbegrepen (All-inclusive). Dit houdt in: Onbeperkt drankjes drinken (18:00 – 00:00), diner, een leuke BBQ-avond en een heerlijk Limburgs ontbijt. Overdag en tijdens het motorrijden zijn de consumpties niet inbegrepen.

BOEKEN / RESERVEREN MOTORMEIDEN GLAMPING WEEKEND

Inbegrepen:

 • 2x overnachting
 • Zorgvuldig uitgestippelde motorroutes
 • Vroege Vogelrit
 • Diverse Motormeiden activiteiten op de camping
 • Avond/entertainment programma
 • Goodiebag t.w.v. 20,- euro

All-Inclusive:

 • 2 x Limburgs ontbijtbuffet
 • 1 x avondeten of dinerbuffet
 • 1 x BBQ met koude schotel en salades
 • 2 x onbeperkt drank (18u – 00u)
 • Motormeiden cocktails (met of zonder alcohol)

*De lunch en andere consumpties tijdens het rijden, zijn voor eigen rekening. Net zoals consumpties op de camping die niet op het all-inclusive lijstje staan.

Motormeiden glamping vakantie:
Datum: 29 – 31 juli 2022
Locatie camping: Heerlen (Z
uid-limburg)

 • 3-daagse Glamping vakantie in glampingtent (2- persoons of 4-persoons)
 • 3-daagse Glamping vakantie in Eigen tent
Accommodatie Prijs per persoon (o.b.v. 2 overnachtingen)
3- daagse Glamping vakantie (all-Inclusive) Glamping tent
incl. veldbed, loungestoel, lamp, powerbank.
175,-
3-daagse Glamping vakantie (all-Inclusive) Incl. Eigen tent 150,-

*Toeristen belasting wordt apart afgerekend bij het inchecken +/- €6
*Glampingtent: de prijs voor een 2- of 4- persoonstent is hetzelfde.
* Inchecken: vrijdag 29 juli (v.a.15:00 uur) – Uitchecken: zondag  31 juli (11:00 uur)
* Extra stroom bij de eigen tent kan geregeld worden bij het inchecken  (+/- €5,- extra)
*Corona Beleid: De corona maatregelen die op het moment van de vakantie van toepassing zijn, worden gehanteerd. Op de camping heb je een geldige QR-code nodig i.v.m. horeca en bijv. het delen van een tent. Ook vragen we om een negatieve test te overhandigen. De reis annuleren is niet mogelijk indien je positief test op corona.

* Annuleren reis – Bekijk hier de ALGEMENE VOORWAARDEN – Motormeiden

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar: aanmelden@motormeiden.tv

Annuleringsvoorwaarden (staan ook in de Algemene voorwaarden)

Indien de overeenkomst (de aanmelding) wordt geannuleerd 14 dagen na de aanmeldingsdatum, zijn voor iedere deelnemer naast eventueel verschuldigde reserveringskosten, annuleringskosten verschuldigd en gelden de volgende bepalingen:

• bij annulering tot 42 dagen voor de dag van vertrek: 30% van het totale bedrag;
• bij annulering vanaf de 42ste dag (incl.) tot de 28ste dag voor de dag van vertrek: 60% van het totale bedrag;
• bij annulering vanaf de 28ste dag (incl.) tot de 14de dag voor de dag van vertrek: 80% van het totale bedrag;
• bij annulering vanaf de 14de dag (incl.) tot de 7de dag van vertrek: 90% van het totale bedrag;
• bij annulering vanaf de 7de dag (incl.) tot de dag van vertrek of later (b.v. door weersomstandigheden, of door vrijwillig eerder vertrek waar Motormeiden geen schuld aan heeft): 100% van het totale bedrag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0