Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

juni 2022

Motormeiden wasstraat – rit (11 juni)

juni 11 van 10:30 - 16:30

Maak een frisse start met deze superleuke wasstraat-rit op zaterdag 11 juni! Het startpunt is bij onze ambassadeur MVS Motormakelaardij (Terschuur), waar een aantal stoere jongens, jullie aan het einde van de rit staan op te wachten om je motor te wassen! Yep, een echte Motormeiden wasstraat! Maar er is nog veel meer, zo lanceren we een exclusieve Motormeiden motor die je dit seizoen kan huren voor slecht 35 euro per dag. p.s. Schrijf jezelf alleen in als je echt…

Meer weten »

juli 2022

Midsummer ride – Amsterdam (2 juli)

juli 2 van 16:00 - 20:30

Op zaterdag 2 juli vertrekken we vanuit Biker Outfit Amsterdam richting de zee, voor een prachtige avondrit van ongeveer 1,5 uur. Bij Biker Outfit krijgen we een leuke masterclass over je helm. Handige tips & tricks die je echt niet mag missen.  Bij het eindpunt ploffen we neer op de heerlijke loungeseats aan het strand en genieten we van een lekker drankje en eventueel een hapje. Verzamelen: 16:00 uur  Biker Outfit Amsterdam (tijdstip kan nog veranderen) Adres: Netwerkweg 33, 1033 MV Amsterdam…

Meer weten »

BBQ-RIDE – TLM Nijmegen (9 juli)

juli 9 van 10:00 - 17:00

Dit jaar hebben we weer een fantastische BBQ ride met TLM Nijmegen! Een prachtige route van ongeveer 2,5 uur wordt er uitgestippeld in de omgeving van Nijmegen. Als jullie terug komen van de rit is de BBQ al aangestoken en kunnen we gezellig kletsen en wat lekkers eten met elkaar! Verzamelen: tijdstip word later bekend! Adres: TLM Nijmegen (TLM-Nijmegen) Kosten: Vrijwillige bijdrage voor de  rit (voor de BBQ dient appart afgerekend te worden)

Meer weten »

Midsummer Ride Harlingen – 10 juli

juli 10 van 16:00 - 19:00

Heerlijk een avond ritje  in de zomer! Kom lekker uit je werk een rij mee!  Verzamelen: 16:00 uur Start: Mc Donalds - Fahrenheitstraat 3, 8861 NH Harlingen Tijdstip vertrek: 16:30 uur Eindpunt: Zwart Haan - met uitzicht op de waddeneilanden Entree: Deze rit is gratis, doe een vrijwillige bijdrage in de pot (consumpties voor eigen rekening) Girls only Benieuwd naar de vorige editie van de Midsummer ride? Klik op de link!

Meer weten »

Midsummer Ride – Westland (15 juli)

juli 15 van 17:00 - 21:00

Heerlijk een avond ritje in de zomer! Kom lekker uit je werk een rij gezellig mee! De rit duurt ongeveer 1,5 uur. We zullen langs de kust rijden en zullen eindigen op een leuk terras waar je iets kunt eten/drinken (consumpties voor eigen rekening). Verzamelen: 17:00 uur | 17:30 uur vertrek Start: Motorcentrum West Smederijstraat 2 | 2671 BV Naaldwijk Tijdstip vertrek: 17:30 uur Entree: Gratis Girls only Benieuwd naar de vorige editie van de Midsummer ride? Klik op de link!

Meer weten »

Motormeiden Glamping vakantie (NL)- Reservelijst aanmelden

juli 29 van 08:00 - juli 31 van 17:00

Een leuke motorvakantie in Nederland!  Klik hier voor de Motormeiden Glamping vakantie Deze super gave vakantie in de glampingtent  is VOL. Wel zijn er nog een paar plekjes beschikbaar om met jouw eigen tent te komen. Schrijf je in voor deze reservelijst en we sturen je een berichtje zodra er een plekje vrij komt!  

Meer weten »

augustus 2022

Noord-Amerika Ride – 27 augustus

augustus 27 van 10:00 - 17:00

AMAZING! Rij mee met de Noord-Amerika rit! Een super gave thema rit waar we allemaal Amerikaanse dingen gaan doen. De route is in de vorm van een lasso. Starten doen we bij de Mc Donalds in Assen (yes Amerikaans!). We rijden door de wild-wild west van Drenthe en Noord Nederland. Voor de lunch parkeren we de motor op de ranch van Rib House Texas en gooien we onze eigen tank even vol! Kortom een goed gevulde dag met een geweldige…

Meer weten »

Zuid-Amerka Ride (27 augustus)

augustus 27 van 10:00 - 17:00

Hi Cowgirl! Ga je mee naar de wild wild west van zuid Nederland? Het plaatsje Amerika ligt daar diep verscholen in Limburg! Daar rijden we uiteraard ook naartoe! De Zuid-Amerika Ride is een super gave thema rit waar we allemaal Amerikaanse dingen gaan doen en natuurlijk lekker motorrijden met elkaar! Kortom een goed gevulde dag met een geweldige route! Start: later bekend Lunchen: later bekend Kosten rit: 10 euro (afrekenen op locatie)

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
0