Over Motormeiden

In Nederland rijden ruim 208.000 vrouwen motor! Oftewel een op de drie motorrijders is vrouw! Motormeiden.tv is het platform voor alle meiden die motorrijden. Hier vind je interviews, reviews, nieuws, workshops, kleding en natuurlijk leuke ritten om elkaar beter te leren kennen.

Wat is motormeiden?
Motormeiden gaat over alles wat met motoren en de lifestyle daar omheen te maken heeft. Met humor, girlpower en een laagje lipgloss. Het doel van Motormeiden: motorvrouwen op de kaart zetten, elkaar supporten en leuke dingen organiseren! We organiseren regelmatig motorritten (gratis) door heel Nederland, workshops of motorvakanties, dit doen we met gespecialiseerde partijen en onze ambassadeurs.

Wil je samenwerken? Stuur dan een mailtje naar info@motormeiden.tv

Deze motor is voor slechts 25 euro te huur voor alle Motormeiden in Nederland. Boek hier de Motormeiden-motor.

Opgericht door
Motormeiden is in 2018 opgericht door Tessa Deurloo. Het begon met het organiseren van een motorritje in Amsterdam ‘ik kende zelf geen vrouwen die ook motorreden en dacht dat dit wel een leuk begin moest zijn. Bij 6 meiden vond ik het een succes, maar toen stonden daar opeens 60 enthousiaste vrouwen. Het was meteen duidelijk dat er vraag naar een community zoals dit was. De insteek van de ritten is nu nog steeds om Motormeiden met elkaar te connecten. Dankzij de ambassadeurs die een jaarlijkse bijdrage doen, houden we de ritten gratis en supporten zij motorrijden voor vrouwen”.

“Daarnaast miste ik een platform waar ik informatie kon vinden over motorrijden gericht op de vrouwelijke doelgroep. Dus motortesten gedaan door vrouwen, tips over kleding en leuke interviews over vrouwen die motorrijden. Dat vind je dus allemaal op www.motormeiden.tv”

Tessa Deurloo – Oprichter – Rijdt een Suzuki GSR | Werkt naast Motormeiden als redacteur/verslaggever voor tv-programma’s

Redactieteam – Motormeiden
Inmiddels werkt Tessa met een redactieteam dat over heel Nederland verspreid zit. Zij zijn tevens de oren en ogen van de community. Dus heb je een leuk idee? Mail naar redactie@motormeiden.tv

vlnr: Anna, Richelle, Tessa Bron (achterop), Gadischa, Tessa Deurloo, Valerie June, Ellen

Dit is het redactieteam Motormeiden:

– Ineke Pigge – Vormgeving
– Richelle van de Mijde – Redactie + Ritten
– Anna Stockmann – Redactie + Rittenteam
– Valerie June Smit – Redactie / Social-Media
– Ellen Kox – Redactie / Social-Media
– Tessa Bron- Redactie / Social-Media
– Sonja Sinot – de Bruijn- Redactie

TIPS/ VRAGEN/ SAMENWERKEN?
Motormeiden bereikt ruim 400.000 accounts per maand. We hebben een zeer hechte community die zich erg verbonden voelt met het platform en wat we organiseren. Dat komt omdat we ook echt luisteren naar wat Motormeiden willen. Wil je opgemerkt worden door deze doelgroep? Neem contact op via de contact pagina of wordt ambassadeur voor slechts 175,- euro per jaar!

BRANDED CONTENT/CAMPAGNE STARTEN?
Wil je een leuk artikel, video of online campagne? Het socialteam van Motormeiden staat graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contact pagina.

NIETS MISSEN VOLG MOTORMEIDEN!
Volg Motormeiden op Facebook en Instagram