Motornieuws

Motormeiden Tour de LUXE’mburg binnen 24-uur uitverkocht!

Nog geen 24 uur na de bekendmaking van de Motormeiden Tour de LUXE’mburg, zit deze motortrip helemaal vol. Een fenomeen dat ook bij mede-organisator Moto Maestro Motortrainingen nog nooit is voorgekomen.

“Wat super gaaf dat jullie zo enthousiast zijn, we gaan er een geweldige vakantie en training van maken” aldus Gerwin Batten – oprichter van Moto Maestro Motortrainingen. “We gaan met 30 enthousiaste meiden op motorvakantie, hoe gaaf is dat. We gaan genieten en nieuwe dingen leren ! Heel erg leuk dat jullie  zo’n vertrouwen hebben in ons’ aldus Tessa Deurloo – oprichter van Motormeiden.

p.s. Heb je je vandaag opgegeven? Dit weekend worden de laatste bevestigingen verstuurd, het is dus nog even spannend…

Reservelijst Luxemburg of Sauerland
De Tour de LUXE’mburg is niet de enige training die Motormeiden in 2021 gaat doen. Ook met Moto Style wordt in september een Bochtenbootcamp naar Sauerland georganiseerd. Beide trainingen met Motormeiden waren binnen no-time uitverkocht, maar er is een reservelijst. Mochten er mensen toch beslissen om niet te gaan dan wordt je als eerste benaderd. Zet jezelf hier op de reservelijst voor Tour de LUXE’mburg en of  de reservelijst voor Bochten bootcamp Sauerland. Indien je je al hebt opgegeven en er geen plek meer was, dan wordt er automatisch gevraagd of je op de reservelijst wil.

Nieuwe events voor Motormeiden 2021
Het redactieteam is al druk bezich om leuke ritjes en events te plannen in Nederland/België voor jullie. Als je een mooie route hebt, wilt helpen tijdens een rit of een leuk idee hebt, dan kun je je hiervoor ook aanmelden: aanmelden@motormeiden.tv.

Het is dankzij de community (jou dus) dat we dit ook allemaal kunnen doen. De ritjes zijn overigens meestal gratis en worden mogelijk gemaakt met de opbrengst uit de webshop. Scoor dus alvast een leuk T-shirt, sokken of die mooie nieuwe hoodie.

Wil je ook een event voorstellen met Motormeiden of het platform steunen als Ambassadeur, stuur een mail naar info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *