Motormeiden lanceert gloednieuwe CFMOTO 400NK voor 25,- per dag

Een gloednieuwe CFMOTO 400NK motor staat deze zomer voor alle Motormeiden klaar om lekker op weg te rijden! Voor slechts 25 euro per dag kun je hem huren en staat hij tot jouw beschikking! Dat is natuurlijk geen geld voor een stalen ros van dit kaliber! Ook is deze motor exclusief gewrapt in gave hologram style met Motormeiden logo, een plaatje om te zien! Onder toeziend oog van ruim 60 enthousiaste Motormeiden is de motor gelanceerd! 

Boek hier de motor – MVS Motormakelaardij – Terschuur
KORTINGSCODE: Motormeiden

Voorwaarde: Je hebt een T-shirt van Motormeiden (ook bij MVS beschikbaar)
Motor is gewrapt door Motorwrap.com

Over de CFMOTO 400NK

Met zijn actieve, licht sportieve zitpositie en comfortabele zadel kun je gerust een dagje eropuit. De CFMOTO 400NK rijdt onwijs soepel en valt makkelijk een bocht in. Rijdend voelt hij erg licht aan, en door een korte draaicirkel is hij goed te hanteren. Ondanks dat het een tweecilinder is, vertoont de motor totaal geen bokkerig gedrag bij een rotonde of bij het terugschakelen naar een lagere versnelling. Het is een motor waar je erg makkelijk mee wegrijdt. Vanaf A2 rijbewijs!

De CFMOTO 400NK is uitgerust met:
–  2-cilinder blok
– ABS
– wave remschijven
– stalen remleidingen
– volledige LED verlichting
– verstelbare koppelingshendel
– twee rijmodi die je rijdend kunt afwisselen
– automatische lichtomschakeling.

Samenwerking

De samenwerking met MVS Motormakelaardij en CFMOTO is speciaal opgezet voor Motormeiden. ‘Deze A2 motor is echt een stoere en opvallende verschijning op de weg, hij is ook heel wendbaar en makkelijk in gebruik. Wij supporten het motorrijden voor vrouwen vandaar deze gave stunt’ aldus Mark van Schaik – Motormakelaardij.

‘Voor iedereen een betaalbare motor, zodat iedereen deze zomer kan meerijden met de Motormeiden-ritjes. Dat is de insteek voor Motormeiden’  aldus Tessa Deurloo – oprichter Motormeiden

Wie is CFMoto?

CFMoto werd opgericht in 1989 in Hangzhou, China en produceert ATV’s, UTV’s, SSV’s, scooters en motorfietsen die in meer dan 70 landen worden verdeeld. CFMoto ontwerpt zijn eigen viertakt vloeistofgekoelde motoren en heeft intussen bijna 100 verschillende modellen en meer dan 50 verschillende motorblokken ontwikkeld. Met de hightech productiefaciliteiten van 1,6 miljoen vierkante meter heeft CFMoto de capaciteit om efficiënt en kosteneffectief jaarlijks 800.000 hoogwaardige voertuigen te produceren.

Klik hier voor meer info over CF Moto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *