Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Aanmelden – Motormeiden Rittenteam (Belgie)

januari 1 van 08:00 - oktober 1 van 17:00

Wil jij helpen tijdens de ritten van Motormeiden Belgie? Een route uittesten of een groepje begeleiden? Geef je op voor het ritten-team. Samen met jullie zorgen we ervoor dat de ritten van Motormeiden gesmeerd verlopen en dat er een hele hoop georganiseerd wordt. 

Wat is het ritten-team?

Samen met het Rittenteam  zetten we zo veel mogelijk ritten op. Help met inschrijven op de dag zelf, of als je in de buurt woont, test je de route uit. Het idee is uiteindelijk dat jullie zelfstandig routes gaan opzetten en begeleiden, uiteraard met onze hulp en ervaring. Hoe meer hoe leuker, plezier en gezelligheid staan voorop. Het maakt daarom ook niet uit of je bij een andere motorclub zit, maar we willen wel op je kunnen rekenen.

We hebben ongeveer 1 rit of evenement per maand, maar als je zelf leuke ideeën hebt kun je die ook in uitvoering brengen. We gaan ervanuit dat je een navigatie hebt (telefoon of ander systeem).

Ritten van 2023 in Belgie

  • 1 april – Motormeiden rit – Gent (België)
  • 13/14 Mei – GIRLS RIDE OUT – Kortrijk (Belgie)
  • 20 Mei – Aardbeienrit — > Lommel | België

Cursus Routes maken
We gebruiken het programma MyRouteApp, je zal hier ook een cursus in krijgen, zodat je de routes makkelijk kunt uitstippelen en aanpassen.

Gegevens

Begin:
januari 1 van 08:00
Einde:
oktober 1 van 17:00

Inschrijven

Sluit je aan bij 7 anderen!

Gif laden

Uitschrijven?

U kunt zich hier uitschrijven van het evenement.