Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bochtentraining – Moezel Edition

8 september 2023 van 08:00 - 11 september 2023 van 17:00

Bochten CollegeTour: Eifel en Moezel Edition (Duitsland)

Speciaal voor Motormeiden, die graag hun bochten niveau naar een volgend level willen tillen, organiseren we de ‘Bochtencollege-Tour Eifel Edition’. Deze 4-daagse bochtentraining in de Moezel en Eifel regio leent zich perfect voor eindeloze bochten, uitdagende bergwegen en prachtige natuur. Daarnaast verblijven we in een fijn motorhotel voorzien van heerlijk ontbijt en diner. En zoals je gewend bent van Motormeiden, met een gezonde dosis humor en een leuk avondprogramma!

Datum: 8-11 september 2023
Boek nu de: Bochtencollege-Tour  Moezel Edition

Wat mag je verwachten?

Tijdens de Bochtencollege-Tour “Moezel Edition” geniet je, al rijdend, van geweldige vergezichten, uitgestrekte wijnvelden, diepe kratermeren, groene velden en bossen, gastvrije dorpjes en de gezellige terrasjes, de Vulkaaneifel, de Moezel en zoveel meer.

Kortom een ideale omgeving om jezelf te trainen naar een nóg kundigere motorrijder.

 

Wat leer je bij de Bochten CollegeTour?

Heb je al eens een bochtentraining gedaan? Dan is dit de perfecte follow-up! Je krijgt hier je nóg meer bochten, uitgebreider technieken, veel haarspeldbochten en grotere hoogteverschillen. Per dag leggen we dan ook meer kilometers af, dan je gewend bent bij bijvoorbeeld de Tour DELUXE’mburg.

Tijdens deze bergtraining worden onder meer de volgende onderwerpen en technieken behandeld:

Bochtentechniek
(korte, lange en haarspeldbochten en hoogteverschillen)

Kijktechnieken
(kijken, zien en waarnemen)

Zithouding
Stuurtechnieken
Betere gasdosering
Remtechnieken
Anticiperen en de taal van de weg
-Meer vertrouwen krijgen op de motor

Benieuwd naar de sfeer van de Motormeiden vakanties en trainingen? Check onderstaande video! Wist je trouwens dat de meeste Motormeiden alleen komen?

Prijzen/Data

Omstreeks 12 uur komen we aan in het Hotel Maas in Lutzerath,dit is een gekend motorhotel. Je kunt dan ontspannen inchecken en een lunch bestellen. Om 14 uur starten we met het middagprogramma. Op zaterdag en zondag start de bochtentraining en worden er mooie uitdagende routes gereden door de Eifel en langs de Moezel.

Je verblijft in een volledig uitgerust motorhotel op basis van halfpension op een eenpersoons- of tweepersoonskamer. Alle dagen geniet je non-stop begeleiding totdat je maandag na het ontbijt weer voldaan richting huis gaat.

Datum: 8-11 september 2023 (3 nachten)|

 

Gedeelde tweepersoonskamer (prijs is per persoon) € 470,-
Inclusief: ontbijt, training, diner
*Toeslag p.p. voor kamers bij alleengebruik het gehele weekend € 60,-

 

Gegevens

Begin:
8 september 2023 van 08:00
Einde:
11 september 2023 van 17:00