Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grensoverschrijdende – Grensrit (Zeeland / Belgie – BMC Assenede)

april 13

Trommel al je vriendinnen op, smokkel er eentje mee of kom gewoon lekker zelf.  Doe mee met de grensoverschrijdende grens-rit! Ja, dit is natuurlijk met een dikke knipoog, zoals je van Motormeiden gewend bent! Maar bij deze rit rijden we langs de landsgrenzen van Belgie en Nederland. En ja… we gaan iets of iemand de grens over smokkelen. 

Route kun je hieronder downloaden

Hoe gaat de route?
Ga je mee? Schrijf je alvast in, want het gaat super leuk worden! WE rijden ongeveer 100 km. De start is bij BMC Assenede. Dit ligt op de grens van Nederland en Belgie die we uiteraard ook over gaan. Daar rijden we een eeuwenoude smokkelroute en hebben we leuke opdrachten die kunt doen met jouw groepje. Waar je ook een leuk prijsje mee kan winnen. Deze rit is inclusief  koffie (bij de start), leuke opdrachten tijdens de rit en prijz(en).

Niveau en groepjes indelen?
De ritjes van Motormeiden zijn voor elk niveau en ze zijn er om andere te leren kennen, zodat je later met elkaar kunt afspreken. Ze duren ongeveer 2 uur en om de 45 minuten is een leuk stopje. Bij de start delen we jullie in groepjes en kun je aangeven wat jouw rijstijl is. Ook kan je aangeven of je bij een vriendin wilt.

Navigatie en voorrijders
We sturen de route 5 dagen voordien via de mail.

Tip: Wees goed voorbereid en zet de route op jouw telefoon/navigatie.  Er zijn verschillende (gratis) apps die jou hierbij helpen: My Route App / Tomtomdrive / Calimoto … Uiteraard delen we jullie in groepjes in, maar als niemand de route download kun je niet vertrekken.

Gegevens

Datum:
april 13

Inschrijven

Sluit je aan bij 34 anderen!

Gif laden

Uitschrijven?

U kunt zich hier uitschrijven van het evenement.