Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Motormeiden Meetingpoint – WK Superbikes

13 april 2019 van 08:00 - 14 april 2019 van 17:00

Het festival seizoen is begonnen! Dit jaar staat Motormeiden op het Wereld Kampioenschap Superbikes op Circuit Assen. Het jaarlijkse race-event trekt ruim 34.000 bezoekers en ziet ook het aantal (jonge) vrouwelijke bezoekers en rijders, snel stijgen. Motormeiden staat bij de fanzone met een Meetingpoint en organiseert samen met Circuit Assen allemaal leuke dingen. Kom ook op zaterdag 13 en zondag 14 april.

Kom je ook langs bij het Motormeiden Meetingpoint op zaterdag 13 en zondag 14 april? Koop hier je ticket.

Wat is WK Superbikes?
Het WK Superbikes draait om super snelle racemotoren. Per seizoen wordt een serie wedstrijden gereden op circuits over de gehele wereld. Uniek in Assen, is dat je super dichtbij de race en rijders kunt zijn. Bij de Fanzone, dat is achter de paddocks waar alle rijders zich klaar maken, kun je de rijders bijna aanraken en zelfs ontmoeten. Je zit er letterlijk met je neus bovenop.

Motormeiden Meetingpoint op fanzone
De Fanzone is dus een speciaal gedeelte op het circuit waar je alles van dichtbij kunt meemaken en waar toffe dingen plaats vinden bij het Motormeiden Meetingpoint zoals: mysterie Meet & Greet, goodiebag vullen, foto’s maken op een exclusieve motor en nog veel meer! Een team van enthousiaste Motormeiden heten jou van harte welkom! Voor elke Motormeid ligt er een sticker klaar, waarmee je kans maakt op gave prijzen! Het volledige programma volgt later.

Programma: Motormeiden Meetingpoint – WK Superbikes
Uniek op het circuit in Assen, is dat je super dichtbij de race en rijders kunt komen, op de zogenoemde de Fanzone en het Motormeiden MeetingpointKom gezellig kletsen, foto’s maken, laat je inspireren door de vrouwelijke racers, haal jouw Motormeiden t-shirt of vul je goodiebag bij het Meetingpoint. Een team van enthousiaste Motormeiden heten jou van harte welkom! Voor elke Motormeid ligt er een sticker klaar, waarmee je kans maakt op gave prijzen!

  • Maak foto’s op een exclusieve motor
  • Ontmoet andere meiden/gelijkgestemden
  • Kom jouw sticker ophalen
  • Vul een goodiebag (koop een exclusief Motormeiden tasje t.w.v. 7,- + 1 product kiezen)
  • Verkoop van t-shirt Motormeid
  • Kom gezellig kletsen of ontmoet de Mysterie rider!

Meet & Greet: Mysterie rider
13:00 – 14:00 uur:
Ontmoet jouw Valentino Rossi of Marc Márquez! Bij de Meet & Greet met een mysterie rider, weet je niet wie er komt, maar dat het een topper is, staat vast! Laat je inspireren en verassen door een toprider (man/vrouw), waar je het hemd van het lijf kunt vragen, foto’s mee kan maken inspiratie kunt op doen en tips van kunt krijgen.

Instagram Meet & Greet
13:00 – 14:00 uur: Heb jij zelf een instagram account en wil je dat laten groeien of wil je jouw volgers in het echt ontmoeten? Bij de instagam meet en greet brengen wie iedereen bij elkaar. Heb je een instagram account van 1000 volgers of meer, geef je dan op voor de Instagram Meet & Greet. Jij brengt jouw volgers op de hoogte dat ze je kunnen ontmoeten bij het Meetingpoint. Daarnaast ontmoet je ook andere instagrammers. Deelnemen is gratis! We zullen jullie als echte sterren behandelen! Vragen/ aanmelden: info@motormeiden.tv

Gegevens

Begin:
13 april 2019 van 08:00
Einde:
14 april 2019 van 17:00
Site:
https://www.ttcircuit.com/events/wk-superbike/

Organisator

tt circuit assen
Bekijk de site van Organisator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijvingen zijn gesloten voor dit evenement