Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TT Experience Day – Motormeiden gaat het circuit op!

12 april 2020 van 12:15

tt experience day

Altijd al eens graag met je eigen motor op het TT Circuit van Assen willen rijden? Altijd willen weten hoe het nou precies voelt om over het beroemde asfalt te rijden? Dit is je kans! Op zondag 12 April 2020 organiseert Motormeiden samen met TT circuit Assen de TT Experience Day. Motormeiden heeft tijdens deze dag een eigen tijdslot weten te regelen voor jullie! Deze experience is voor meiden die nog nooit op het circuit gereden hebben of nog beginnend circuitrijder zijn. Er is dus de mogelijkheid om samen met je mede Motormeiden deze ervaring te delen! Wat dit precies inhoudt leggen we je uit in dit artikel!

Redactie: Anna Stockman / Tessa Deurloo

Hoe werkt de TT Experience Day?

De TT Experience Day is een dag waarop je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met het circuit. Je gaat onder begeleiding van een instructeur het circuit op. De groepjes van Motormeiden bestaan uit 10 vrouwelijke rijders met voorop een instructeur. Je rijdt vervolgens 20 minuten op het circuit. Onder deze begeleiding leer je de ideale lijnen te rijden en ervaar je hoe het is om circuit te rijden. Dit is zowel fijn op het circuit als op de weg. Een echte aanwinst voor elke Motormeid om eens te doen. Het is tijdens deze dag niet de bedoeling om zo snel mogelijk te rijden, het is vooral de bedoeling dat je plezier hebt. De maximale snelheid wat op het rechte stuk gereden wordt is 120 kilometer per uur, en dat is echt al hard als je  op de bocht af komt! Kortom, alle ingrediënten voor een dag waar plezier voorop staat!

Boeken + tijdslot + Kosten

Je boekt op de website van TT Assen, geef hierin duidelijk aan dat je in het tijdslot van Motormeiden wil deelnemen! Als je vragen hebt over dit event kun je die ook het beste aan hen stellen. In totaal kunnen er 50 meiden meerijden in deze sessie! Dus boek snel voordat het te laat is!

Datum: Zondag 12 april 2020
Tijdslot: 12:15 uur (de sessie duurt 20 minuten – alleen voor Motormeiden!)
Kosten: 35,- (120/km per uur)
Inschrijven: Klik hier voor meer informatie + inschrijven

Heb je de smaak te pakken van het circuit rijden? Motormeiden organiseert later in het jaar ook een volledige circuittraining op TT Circuit Assen. We zullen daar later meer informatie over verstrekken.

Wat is er nog meer?

Naast dat er op deze dag wordt gereden op het circuit is er in de paddock ook vanalles te beleven. Zo zijn er verschillende motorzaken aanwezig waar je nog wat dingen kunt kopen voor het nieuwe seizoen. De kinderen kunnen ook mee, er is namelijk een springkussen aanwezig! Ook is het mogelijk om een hapje te eten voor of nadat je training erop zit.

Volg Motormeiden oook op Instagram en Facebook!

Gegevens

Datum:
12 april 2020
Tijd:
12:15
Site:
https://www.ttcircuit.com/events/ttexperienceday/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *