AllesEventsMotornieuws

5x tips voor MOTORbeurs Utrecht 2020

Vele kijken er alweer naar uit, het jaarlijkse familie/vrienden uitje, de start van het motorseizoen, de nieuwste modellen bewonderen. Kortom is het weer tijd voor het grootste motorevent van Nederland; MOTORbeurs Utrecht. Van  20 t/m 23 februari kun je volop inspiratie opdoen voor jouw volgende motortrip, motorkleding, nieuwe motor of accessoires scoren voor een leuke prijs. Maar er is nog veel meer! Wij geven je 5 tips die je moet doen op de MOTORbeurs Utrecht!

1 Motormeidenplein- Hal 12 

In de motorindustrie is er steeds meer aandacht voor de motorrijdende vrouw en dat kan ook niet anders met de powervrouwen die je kunt vinden op het Motormeidenplein.  Heb jij een passie voor het offroad rijden, neem dan vooral een kijkje bij EnduroCats. Meer leren over de techniek achter je motor? Ga dan zeker even langs bij Geratel. Uiteraard wil je dit in stijl doen, Atelier Leona staat voor je klaar om jouw motorpak helemaal te customizen met haar kwasten en gave ontwerpen. Uiteraard is het Motorplatform Motormeiden er ook, met een bomvol programma! Van een professionele fotoshoot tot leuke win-acties! Kom gezellig kletsen, ontmoet andere Motormeiden en ga op de foto met een gave gedipte motor van Mollerstrading. Ook kun je de nieuwe kledinglijn van Motormeiden afhalen, passen en aanschaffen!

 

2 Donderdag avond Ladies night + Fashionshow (GEEF JE OP!)

De donderdag avond staat geheel in het teken van de powervrouwen! Zo zijn er de hele avond leuke activiteiten op de beurs en kun je met je vrienden en vriendinnen een gezellige avond uit beleven! Motormeiden breidt haar kledingcollectie uit! Deze zal donderdagavond tijdens de Ladiesnight geshowd en gelanceerd worden. Wil l jij meelopen tijdens de modeshow en een item t.w.v.  10,- uit onze collectie cadeau krijgen? Geef je dan op voor 15 februari via aanmelden@motormeiden.tv

3 Proefrijden op de nieuwste modellen!

We hebben ze gemist een jaar of zelfs twee jaar gemist, maar gelukkig zijn ze er dit jaar weer bij! Triumph, Piaggio, Kawasaki en Honda keren terug op de MOTORbeurs! Samen met ruim 20 andere motormerken staan zij met hun pronkstukken in de importeurshal. Ook dit jaar is er weer een testparcours waar je deze nieuwste modellen kunt testen! Dus niet alleen maar kijken maar vooral ervaren doe je op de MOTORbeurs!

4 Superkortingen!

Er kan ook weer goed geshopt worden tijdens de MOTORbeurs! Zo heeft Biker Outfit een gigantische Rev’it Sample Sale met nieuwste modellen pakken voor spotprijzen! Onze tip is om lekker op tijd te gaan passen, dan heb je nog geruime keuze! Iedere dag worden de collecties aangevuld! 

5  Spectaculaire shows

Zit je liever achterover en kijk je toe? Er zijn weer spectaculaire motorshows! Zo gaat het gas erop bij de Globe of Speed. In een ijzeren bolwerk scheren de motoren rakelings langs elkaar! Bij Supermoto zie je spectaculaire jumps en er is een stuntarena! Bij Costumworxz  wordt er iedere dag een motor omgebouwd in een handomdraai  Kortom, je hoeft je geen moment te vervelen! voor de jongste onder ons is er uiteraard weer een kidsparcours waar ze motor kunnen rijden en het virus van papa of mama kunnen overnemen!

Volg Motormeiden ook op Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *