AllesInspirerend

Win deze toffe motorspullen bij de grote Motormeiden win-actie!

Waar kun je een motorliefhebber blij mee maken met de feestdagen? Wij hebben meer dan 10x de leukste motorspullen die jij kan winnen! Speciaal voor alle volgers van Motormeiden zijn er de hele maand december en in januari prijzen te winnen! Lees snel verder wat je allemaal kunt winnen!

Foto header: Alexandra Heeremans (instagram: @agheeremansphotography)

2x Hightail Hair Protector Ultimate Pack t.w.v. € 70,-

Het is een bekend verhaal voor veel motormeiden. Je houdt van toeren, maar je zou echt kunnen leven zonder je haar van tevoren te vlechten of pijnlijke klitten achteraf uit te borstelen. Hightail maakt daar een einde aan met hun Hair Protector! Stop je haar gewoon in het beschermend zakje buiten je helm, weg van je nek, en je bent klaar om te gaan. Geen knotjes, elastiekjes of vlechten meer nodig! Krullend of stijl haar? Hightail werkt voor alle haartypen!

De winactie loopt van: 2 t/m 9 december
De winacties starten op instagram en facebook van Motormeiden!

Hightail Hair Protector

 

 

Gepersonaliseerde motorhoes | DSCOVERS  – t.w.v. € 99,-

Hoe gaaf is het dat jouw motor zijn eigen gepersonaliseerde hoes heeft? Deze duurzame motorhoes van DSCOVERS is ideaal als jouw motor in een schuur of garage staat, want hij ademt en laat geen stof door. De opdruk en kleur kun je zelf kiezen! Dankzij die mooie hoes is jouw motor goed beschermd  tegen, stof, vocht en andere omstandigheden die je motor kunnen beschadigen als hij op ‘stal’ staat. Je kunt deze gepersonaliseerde hoes exclusief bestellen in de webshop van Motormeiden

De winactie loopt van:  2 december – 9 december
De winacties starten op instagram en facebook van Motormeiden!

DS Covers gepersonaliseerde motorhoes

 

VRO – Voortgezette rijopleiding | Detlef Rijopleidingen – t.w.v. € 199,-

Wil je meer uit je rijbewijs halen? Dan is een voortgezette rijopleiding echt een een hele waardevolle cursus. Je leert dan namelijk meer inzicht te krijgen in het verkeer en jouw eigen vaardigheden met de motor. Heb je net je rijbewijs gehaald of heb je hem al een tijdje, dan is dit een perfecte aanvulling. Ook als je wat onzeker in het rijden bent of een bepaalde angst hebt ontwikkeld, dan coached Detlef Rijopleidingen jou daar heel goed doorheen. 

De training bestaat uit een gedeelte basis voertuigbeheersing en -bediening en beheersing op hoger niveau. Vervolgens ga je  2 uur de weg op om in een mooie route te werken aan het verhogen van de rijvaardigheid en kijkgedrag.

  • Een Rijvaardigheidstraining van 4 uur voor 1 persoon met eigen motor
  • Locatie: Velserbroek gemeente Velsen nabij Haarlem Amsterdam

De winactie loopt van: 2 december – 9 december
De winacties starten op instagram en facebook van Motormeiden!

Rijopleiding bij Detlef

 

1x Gerbing Xtreme Ladies verwarmde handschoenen met MicroWirePRO ® t.w.v. € 219,-

Koude handen tijdens het motorrijden? Dat is verleden tijd! Met de Gerbing Xtreme Ladies verwarmde motorhandschoenen rijdt je heerlijk warm alle seizoenen door! Gerbing heeft deze motorhandschoenen speciaal ontwikkeld voor de smallere vrouwenhanden. 

De heerlijke warmte krijg je door de bijgeleverde losse batterijen die je in de handschoenen ritst. En door ze aan te sluiten via kabels door je jas naar de 12V accu van je motor, hoef je je helemaal nooit meer zorgen te maken om koude handen (je haalt er dan nog eens extra Xtreme warmte uit)! We hebben ze zelf getest en hebben ervaren dat deze handschoenen, zelfs zonder verwarming aan, al uitstekend de kou buiten houden. Ze zijn water- en winddicht, voorzien van extra protectie bovenop de hand voor veiligheid en ze zien er gewoon super stoer uit! 

De winactie loopt van: 10 t/m 17 december
De winacties starten op instagram en facebook van Motormeiden!

Gerbing verwamde handschoenen

 

1x Macna Ascent dames verwarmde onderjas t.w.v. € 199,95,-

Kou is voor jou, geen reden meer om je motor te laten staan! Macna heeft een verwarmde onderjas ontworpen voor dames, waarmee jij er in de winter lekker warm bij zit. Je draagt de jas onder je motorjas en sluit hem rechtstreeks aan op de accu van jouw motor, met de daarvoor bijgeleverde kabel. In de voering van de jas zitten elektrische draden, waardoor je rondom warm blijft. Je stelt zelf de temperatuur in met de Macna Heated App (via Bluetooth) of kiest één van de vier standen met de knop aan de voorzijde van de jas.

De winactie loopt van: 10 t/m 17 december
De winacties starten op instagram en facebook van Motormeiden!

Macna verwarmde onderjas

 

1x Handigschoonmaken Motorreiniger Starterset & Helmen Pakket t.w.v. € 95,-

Een schone motor in een handomdraai, wie wil dat nou niet? Handigschoonmaken.nl biedt dé oplossing om je motor weer in optimale showroom-staat te krijgen. Met de handige foamer was schoonmaken nog nooit zo eenvoudig. En om je helm net zo blinkend schoon te krijgen als je motor, krijg je er ook nog een helmen pakket bij! Zie jou en je motor shinen!

De winactie loopt van 18 t/m 24 december
De winacties starten op instagram en facebook van Motormeiden!

Handigschoonmaken

 

1x Motorhuur via Motoshare t.w.v. € 150,-

Altijd al zo benieuwd geweest naar die ene moto r, of ben je er nog niet helemaal uit wat voor motor je zelf zou willen kopen? Met Motoshare huur je eenvoudig de motor van een andere liefhebber. En maak je geen zorgen over de verzekering, want dat is allemaal prima geregeld via Motoshare. Dus waar wacht je nog op? Welke motor ga jij eens proberen?

De winactie loopt van 18 t/m 24 december
De winacties starten op instagram en facebook van Motormeiden!

Motoshare motorhuur

 

1x Pluggerz Road earplugs Custom-fit t.w.v. € 134,95,-

Lekker toeren op de motor. Je denkt er misschien niet aan, maar het geluid van je motor en windgeruis kan blijvende schade aan je gehoor veroorzaken. Om je gehoor hiertegen te beschermen zijn Pluggerz earplugs Road ontwikkeld. Met deze luxe oordoppen combineer je optimale bescherming met de allerbeste pasvorm. Je laat ze namelijk helemaal op jouw maat aanmeten bij een gehoorspecialist. En ze zijn ook nog ‘ns helemaal naar jouw wens te customisen door een van de 22 kleuren te kiezen! 
Houd controle over het geluid met de Pluggerz Road earplugs en blijf veilig genieten van het motorrijden!


De winactie loopt van: 28 december t/m 4 januari
De winacties starten op instagram en facebook van Motormeiden!

Pluggerz earplugs

 

1x Motorjas Cobra | Lookwell – t.w.v. € 299,95,-

Wat een plaatje om te zien deze gave motorjas van Lookwell met Cobra accenten. Lookwell begon in 1974 als een Nederlandse fabrikant van motorleer. Lookwell heeft altijd samengewerkt met professionele coureurs uit de racerij. Hun pakken zijn daarom van hoogwaardige kwaliteit gemaakt.

Het familiebedrijf wordt nu gerund door Cindy die zelf ook een grote passie voor motorrijden en fashion heeft. Dat zie je terug in hun nieuwe collecties. Omdat Cindy ook zelf motorrijdt wil ze graag dat de kleding praktisch, comfortabel en veilig is. Zo zit er extra stretch tussen de oksel, borst en bovenarm, zodat de pasvorm altijd perfect zit. Ook is de jas voorzien van mooie metallic grijze cobra print en heel soepel leer.

Kans maken op deze mooie motorjas? Houdt de socials van Motormeiden in de gaten.

De winactie loopt van: 6 januari t/m 13 januari
De winacties starten op instagram en facebook van Motormeiden!

Lookwell Cobra Lady

 

1x Motortent | Adventure tenten –  t.w.v. € 399,-

Wat is het ultieme gevoel van vrijheid? Met jouw motor op vakantie gaan en samen in de tent kunnen slapen! Deze prachtige motortent is ontworpen door Adventuretenten.com. De tent is ontworpen door Timon, eigenaar van QuispelMotoren. Hij was op zoek naar de perfecte motortent waarin je ook makkelijk kunt staan. Vooral het rechtop kunnen staan in tent, vond hij belangrijk en dat de motor ook lekker droog kan ‘slapen’. De tenten zijn zeer gebruiksvriendelijk en je kunt ze trouwens ook huren vanaf 45 euro, voor een lang weekend.

Kans maken op deze mooie tent? Houdt de socials van Motormeiden in de gaten.

De winactie loopt van: 6 januari t/m 13 januari
De winacties starten op instagram en facebook van Motormeiden!

Adventuretent

 

1x Koffiemaatje® XL compacte draagbare koffiemachine t.w.v. € 95,-

Nooit meer koffie missen onderweg? Dan is Koffiemaatje jouw nieuwe beste vriend! Koffiemaatje is compact en snoerloos, waardoor je overal en op ieder moment een verse kop koffie kunt zetten. Het enige dat je nodig hebt is water en koffiecups of gemalen koffie naar keuze. Koffiemaatje warmt koud water op en zet binnen 5 minuten jouw perfecte ristretto, espresso, café crème of lungo. Opladen doe je met een universele USB-lader, dus kan zelfs tijdens je rit!

De winactie loopt van: 13 t/m 20 januari
De winacties starten op instagram en facebook van Motormeiden!

Koffiemaatje

1x Bowtex Essential kevlar legging t.w.v. € 189,-

Motorrijden in een gewone spijkerbroek is natuurlijk levensgevaarlijk. Maar niet met de vernieuwde CE Level AA gekeurde Essential legging van Bowtex. Dit Belgische bedrijf maakt motorbroeken die onverwoestbaar zijn en die je onder een gewone casual broek kunt dragen. De kevlar/ dupont legging is ijzersterk en onderworpen aan diverse veiligheidstesten. Tijdens de winactie mogen we 1x een Bowtex essential Legging weggeven t.w.v. € 189,- euro.

De winactie loopt van: 13 t/m 20 januari
De winacties starten op instagram en facebook van Motormeiden!

Bowtex legging