AllesMotornieuws

NIEUWE COLLECTIE: CLUBSHIRT, HANDDOEK, SCARF & MOK

It’s time to shine! Laat het lekkere motorweer maar komen, bij Motormeiden zijn we er helemaal klaar voor. Het nieuwe clubshirt van 2024 is een tank-top met toffe hologram print en check ook zeker de andere leuke ‘hebbedingetjes’ zoals de sneldrogende handdoek of fijne scarf.  Wist je dit: We hebben bij Motormeiden geen lidmaatschap. Met de opbrengst van het clubshirt support jij het platform en organiseren we zo veel mogelijk leuke dingen. Dus waar wacht je nog op?!

Nieuwe motormeiden collectie!

De nieuwe collectie van 2024 betreft: Tank-top met glitter, scarf, mok en sneldrogende handdoek.  Dit laten we altijd in een gelimiteerde oplage maken. Zo wordt het echt een verzamel stuk! t.

Sneldrogende handoek – Musthave in jouw motorgarderobe

Ga jij op motorvakantie? Dan is de sneldrogende motor handdoek (30,- euro) een must-have in jouw tas. De donkerblauwe handoek neemt weinig plaats in beslag, droogt super snel en je kunt hem ook nog eens als vlag aan de waslijn of voor je tent hangen.

Slechts enkele stuks gemaakt. Afmeting: 80 x 130 cm
Bestel jouw Motorhanddoek hier  /30,- euro

Clubshirt : Effe bijtanken tank-top

We houden wel van een geintje bij Motormeiden! Met de ‘effe bijtanken tank-top’ ga jij ‘schitterend’ het nieuwe motorseizoen in. De donkerblauwe top is gemaakt van zacht katoen met elastan (rek) en is extra lang, zodat je geen blote rug hebt. De hologram-glitterprint zit zowel aan de voorkant als achterkant. Laat dat mooie weer maar komen!

Bestel hier jouw clubshirt – 30,- euro

Niet mokken-mok (alleen ophalen)

Een heerlijke motormok om lekker uit te drinken. De print Motormeid staat op beide kanten en kan ook in de vaatwasser.  Prijs: 15,- euro

Bestel jou niet-mokken-mok hier voor 15,- euro (alleen ophalen op beurzen en events)

MOTOMINDS pakket: 4 en 5 mei Kortrijk

  • Tanktop, scarf , mok (49,99 i.p.v. 60,-)- alleen afhalen of daar te bestellen.
  • Het motorbeurs pakket is alleen af te halen bij Motominds Kortrijk (4 en 5 mei) of tijdens evenementen (i.v.m. de mok) en verzenden we niet.

Andere deals: 30 euro dealtjes!

Zo kun je de motormeiden chillbroek en sweater voor slechts 30 euro p.s. bestellen.

Neem alvast een kijkje in de webshop,Â