AllesMotornieuwsRijtesten

A2 motor: Royal Enfield introduceert de geheel nieuwe Meteor

Royal Enfield introduceert de geheel nieuwe Meteor, een cruiser geschikt voor het A2 rijbewijs en leverbaar vanaf Q2, 2021. De Meteor is ontstaan uit de unieke samenwerking tussen de twee, state of the art, tech centres in Bruntingthorpe in de UK en Chennai, India.

De geheel nieuwe Royal Enfield Meteor ‘easy-cruiser’ draagt de kenmerkende styling van Royal Enfield maar heeft veel nieuwe features waardoor het voor deze tijd al net zo’n prachtige motorfiets is als zijn naamgenoot.

 

Voorzien van een compleet nieuwe krachtbron en frame die beide veel vertrouwen geven en opvallen door hun verfijnde afwerking.

 

De Meteor is leverbaar in 7 kleuren en 3 verschillende uitvoeringen, Fireball, Stellar en Supernova.

 

Uniek in deze klasse is het compleet nieuwe Royal Enfield Tripper TBT (Turn By Turn) navigatiesysteem. Ontwikkeld in samenwerking met Google Maps Platform en standaard op elke Meteor.

 

De Fireball, verkrijgbaar met een levendige rode of gele benzinetank en bijpassende striping op de velgen, is voorzien van zwarte accenten en zwarte krachtbron, die is afgewerkt met machinaal bewerkte koelvinnen
De Stellar, met eigentijdse rode, blauwe of matzwarte tank en bijpassende carrosseriedelen, wordt geleverd met een verchroomd stuur en uitlaat plus een comfortabele rugleuning voor de duopasssagier.

 

Last but not least de Supernova, voorzien van een tweekleurige blauwe of bruine benzinetank met bijpassende kleurdelen. De Supernova is tevens extra voorzien van machinaal bewerkte velgen, een luxe zadel en een windscherm.

Meer weten over de Royal Enfield Meteor.

De Meteor Fireball begint met een ongelooflijk concurrerende prijs van RRP Euro 4099 voor Europa (prijzen voor de Benelux worden binnenkort bekend gemaakt) – met 3 jaar onbeperkte kilometergarantie en 3 jaar Roadside Assistance als standaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *