AllesMotornieuws

Bochtentraining: Eifel en Moezel Edition (extra plekjes beschikbaar!)

Speciaal voor Motormeiden, die graag hun bochten niveau naar een volgend level willen tillen of nog nooit een haarspeldbocht gereden hebben, organiseren we de ‘Bochtencollege-Tour Eifel Edition’. We hebben nu nog een aantal extra plekjes geregeld, waardoor deze training ook geschikt is voor 0-niveau of als je al wat meer bochten op de teller hebt staan. Dus waar wacht je nog op?! We vertrekken in september!

Wat gaan we doen bij deze BochtenTraining?

Deze 4-daagse bochtentraining in de Moezel en Eifel regio leent zich perfect voor eindeloze bochten, uitdagende bergwegen en prachtige natuur. Daarnaast verblijven we in een fijn motorhotel voorzien van heerlijk ontbijt en diner. En zoals je gewend bent van Motormeiden, met een gezonde dosis humor en een leuk avondprogramma! We rijden per dag ongeveer 150 kilometer, uiteraard voorzien van leuke stopjes om uitleg over de technieken te geven. Het motto van alle motormeiden trainingen is altijd: niets moet, alles mag. Wil je een halve dag rijden en genieten van het hotel of omgeving, dan is dat geen enkel probleem.

Datum: 8-11 september 2023
Boek nu de: Bochtencollege-Tour  Moezel Edition

Wat mag je verwachten?

Tijdens de Bochtencollege-Tour “Moezel Edition” geniet je, al rijdend, van geweldige vergezichten, uitgestrekte wijnvelden, diepe kratermeren, groene velden en bossen, gastvrije dorpjes en de gezellige terrasjes, de Vulkaaneifel, de Moezel en zoveel meer.

Kortom een ideale omgeving om jezelf te trainen naar een nóg kundigere motorrijder.

 

Wat leer je bij de Bochten CollegeTour?

Heb je al eens een bochtentraining gedaan of start je van 0-niveau? Dan is dit de perfecte follow-up of start van jouw bochtencarriere! Tijdens deze bochtentrainig hebben we prachtige routes uitgestippeld waar je per dag rond de 150 km gaat rijden en jouw bochten gaat trainen.

Tijdens deze bergtraining worden onder meer de volgende onderwerpen en technieken behandeld:

Bochtentechniek
(korte, lange en haarspeldbochten en hoogteverschillen)

Kijktechnieken
(kijken, zien en waarnemen)

Zithouding
Stuurtechnieken
Betere gasdosering
Remtechnieken
Anticiperen en de taal van de weg
-Meer vertrouwen krijgen op de motor

Benieuwd naar de sfeer van de Motormeiden vakanties en trainingen? Check onderstaande video! Wist je trouwens dat de meeste Motormeiden alleen komen?

Prijzen/Data

Omstreeks 12 uur komen we aan in het Hotel Maas in Lutzerathdit is een gekend motorhotel. Je kunt dan ontspannen inchecken en een lunch bestellen. Om 14 uur starten we met het middagprogramma. Op zaterdag en zondag start de bochtentraining en worden er mooie uitdagende routes gereden, die voor elk niveau geschikt zijn. We gaan door de Eifel en langs de prachtige wijnvelden aan de Moezel.

Je verblijft in een volledig uitgerust motorhotel op basis van halfpension op een eenpersoons- of tweepersoonskamer. Alle dagen geniet je non-stop begeleiding totdat je maandag na het ontbijt weer voldaan richting huis gaat.

Datum: 8-11 september 2023 (3 nachten)|
Boeken: vanaf 31 december 2023

Gedeelde tweepersoonskamer (prijs is per persoon) € 470,-
Inclusief: ontbijt, training, diner
*Toeslag p.p. voor kamers bij alleengebruik het gehele weekend € 60,-