AllesMotornieuws

De Motor Podcast: Motormeiden kunnen niet rijden?

Vrouwen kunnen niet rijden, en al deze (h)eerlijke vooroordelen zijn gesteld tijdens aflevering 113 van De Motor Podcast tijdens de Motorbeurs 2024, daarin nemen Peter en Dennis ons mee op een meeslepende reis voor iedereen die zich motorrijder voelt en voor iedereen die geniet van alles wat met motoren te maken heeft. Motormeiden schuift gezellig live aan op de Motorbeurs Utrecht. Waar de hele dag live podcast uitzendingen opgenomen worden.

De Motormeiden delen op bevlogen wijze wat motorrijden voor hen betekent en hoe deze passie hun leven verrijkt.

Redactie: Denise Adriaensen
Fotograaf: Niels de Lange

Op de motorbeurs 2024 mochten Tessa(oprichter) en Denise (redacteur) van Motormeiden.tv aanschuiven bij Peter en Dennis van De Motor Podcast, zij leggen haarfijn uit, met een knipoog,  hoe het met de standaard vooroordelen zit. Ook vertellen ze over wat voor hun nou precies de passie voor motorrijden inhoudt én mochten ze natuurlijk de fictieve 100.000 euro verdelen. Welke droom motoren kiezen ze?

Wil jij horen wat Motormeiden nou echt Motormeiden maakt, welke plannen we voor 2024 hebben en hoe we het fictieve geld verdeeld hebben?

Mis deze boeiende aflevering niet! Luister nu hieronder naar de Motor Podcast Aflevering 113 met motormeiden via Spotify:

of via Apple Podcasts

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram! Heb je ook een bijzonder verhaal, en wil je ook een keer aansluiten bij een Podcast? mail naar: info@demotorpodcast.nl en wie woon jij binnenkort een podcast bij in Hilversum!