Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEZOCHT: Fotograaf voor Motormeiden – Vrijwillig

7 januari 2021 van 08:00 - 31 augustus 2021 van 17:00

Motorgroeten: welke groet doe jij?

Gaat jouw hart sneller kloppen van de nieuwste motoren en wil verder groeien als fotograaf of jezelf in de kijker spelen bij de grootste merken zoals BMW, Kawasaki, Suzuki en vele andere merken? Lees dan verder!

Over Motormeiden
Motormeiden is het leukste en grootste motorplatform voor vrouwen die motorrijden! We testen de nieuwste motoren en organiseren ongeveer 1x per maand een leuke rit om de meiden bij elkaar te brengen. Motormeiden laat zien dat er ontzettend veel girlpower in de motorwereld zit. Het platform wordt gerund door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Foto-team
Dit seizoen maakt Motormeiden een fotografen-poule die op vrijwillige basis meer ervaring wil opdoen voor evenement-fotografie en originele foto’s maakt bij de nieuwste motoren die we gaan uittesten en reviewen. De foto’s worden geplaatst op de website en andere socials, altijd met duidelijke naamsvermelding. We verwachten van jou dat je de wereld van Motormeiden begrijpt en iets met motoren hebt.

Fotograaf: Valerie June en Tessa Bron

Hoe werkt het?
Schrijf je in voor het foto-team en zodra we een motor gaan testen of een ritje organiseren dan krijg je een mail. Je kunt dan zelf aangeven of je tijd hebt of het leuk vindt om de foto’s te maken. De ritten en reviews zijn door het hele land. Wel willen we vooraf wat fotowerk van je zien en we doen niet aan erotische/lingerie shoots.

Heb je vragen of een leuk idee dat je wil uitwerken? Mail naar aanmelden@motormeiden.tv

Fotograaf: Celesta Korse Instagram @dutch_dress
Fotograaf: AG Heeremans

Gegevens

Begin:
7 januari 2021 van 08:00
Einde:
31 augustus 2021 van 17:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *