Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aanmelden: Motormeiden Test-team

5 januari 2021 van 08:00 - 31 augustus 2021 van 17:00

Wil jij de nieuwste motoren uittesten van de grootste merken zoals BMW, Kawasaki, Suzuki, Triumph? Steek je jouw mening niet onder stoelen of banken en kun je dat ook nog eens goed onderbouwen? Dan is het Motormeiden test-team echt iets voor jou!

Wie zoeken we?
Motormeiden wordt gemaakt door Motormeiden! Ja door jouw dus! Het Motormeiden test-team staat altijd vooraan als er iets gebeurt, of het nou om sport, evenementen, beurzen, persconferenties of meetings gaat, als het maar iets met motorrijden te maken heeft. Het testteam mag de nieuwste motoren of spullen uittesten. Een vereiste aan het testteam is dat je een vlotte pen hebt en ook handig bent met socialmedia. Ook ben je niet bang om in de spotlights te staan! We willen jouw ervaringen namelijk zien, proeven, horen en voelen!

Benieuwd naar onze reviews/test?
Motormeiden schrijft met humor en een laagje lipgloss en is altijd eerlijk over de test! Lees de reviews van afgelopen jaar:
Suzuki SV650
Triumph Rocket
Triumph Tiger

Begeleiding + initiatief
Zit je in het testteam? Dan vragen we, naast veel enthousiasme en de nodige tijd een goede schrijfvaardigheid in correct Nederlands. Daarnaast vragen we echt veel eigen initiatief! Wil je een bepaalde motor of product testen, dan trek je zelf aan de bel! Daarnaast weet je hoe instagram/facebook werkt. Uiteraard begeleiden we je met schrijven. Vanuit een klein, gezellig team krijg je hiervoor hulp en feedback.

Aan de basis van Motormeiden staat een team van zeer gedreven vrijwilligers, die het leuk vinden zich in het hart van de motorwereld te bevinden. Het test-team is ook op vrijwillige basis.

 

Gegevens

Begin:
5 januari 2021 van 08:00
Einde:
31 augustus 2021 van 17:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *