Events

Exclusieve Suzuki-circuittraining op TT‑circuit Assen

Suzuki Nederland organiseert dit jaar opnieuw een speciale rijvaardigheidstraining op het TT-circuit van Assen. Een leuke en vooral leerzame training die wordt georganiseerd in samenwerking met CRExperience en CRT Holland. De training is bedoeld voor alle Suzuki-rijders van alle typen motorfietsen.

De vaardigheidstraining op het TT-circuit in Assen vindt plaats op 28 mei. Of je in het bezit bent van een allroad, naked bike of supersport, iedere suzuki-rijder kan het circuit op!  Het circuit is de ideale omgeving om op een veilige manier je rijvaardigheid te verbeteren en je grenzen te verleggen. Ook handig toe te passen in het dagelijkse verkeer. Goede bochten- en remtechniek komen immers overal van pas.

CRExperience
De CRExperience combitraining bestaat uit meerdere onderdelen. Ervaren instructeurs leggen de nadruk op zaken als anticiperen, balans, kijktechniek en bochtentechniek.  Na iedere theoriesessie volgt een praktijksessie. De training begint op het juniorcircuit en na acht sessies van 14 minuten gaat de training verder met twee sessies van 20 minuten op het TT-circuit.

CRT
Behalve de CRExperience kunnen Suzuki-rijders zich ook opgeven voor de CRT-training (circuit rijvaardigheidstraining) die specifiek gericht is op het (beter) leren rijden op het circuit. Ook hier wisselen theorie- en praktijksessies elkaar af. Verder is het voor iedere deelnemer mogelijk om in de pitbox van HK Suspension de vering te laten controleren en af te laten stellen.

Inschrijven
Speciaal voor Suzuki-rijders zijn de rijvaardigheidstrainingen op 28 mei te volgen voor een gereduceerd tarief van 135 euro inclusief lunch in het paddock restaurant, persoonlijke ongevallenverzekering en CRExperience deelnamecertificaat.

De kosten voor de CRT-training bedragen 215 euro. Geïnteresseerd? Inschrijven voor de CRExperience kan via deze link, voor de CRT-training via deze link.

Volg motormeiden op Instagram en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *