AllesInspirerendLifestyle

Heldhaftige motorvrouwen starten recordpoging snelste rit ter wereld

Who run the world.. Girls!  Op zondag 6 mei beginnen vier vrouwen uit verschillende landen aan een gigantisch avontuur. Zij gaan zo snel mogelijk een rondje rijden over de wereld, zeg maar  racen, om een record in het Guinness Book of Records te vestigen.

Het is de eerste keer in de geschiedenis dat een vrouw op de motor deze recordpoging aan gaat.  De vier vrouwen Isa Müller, Faith Ahlers, Anita Fastl en Tatiana Igushina beginnen hun reis allemaal gelijktijdig vanuit hun vaderland, Oostenrijk, Zwitserland, USA en Rusland.

In totaal wordt er een afstand van 24742 kilometer door 16 landen gereden en er zijn een aantal vaste stops  in Orlando (USA), Barcelona, Londen, Luzern en Lahti (Finland). Ook rijden de meiden een stukje door Nederland.

Heldhaftige_motorvrouwen_starten_recordpoging_snelste_rit_ter_wereld

De vrouwen zijn volledig op zichzelf aangewezen en moeten vertrouwen op zichzelf en hun motor een BNMW R1200 GS, Indian Chieftain Dark Horse, Honda Africa Twin en Ducati Scrambler 1100.

De Women’s World Record Ride van 2018 beslist wie het record op zijn naam kan schrijven. Wie wordt de snelste vrouw van de wereld, op twee wielen? Je kan ze volgen via de facebookpagina.

Volg motormeiden op Instagram en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *