AllesEventsMotornieuws

Event: Motormeiden Girls-ride-out, op 20 mei

Op 20 mei rijden we met zo veel mogelijk Motormeiden het festivalterrein van Promotor Mega Motortreffen op. Op het terrein van de Expo Haarlemmermeer (Vijfhuizen) is werkelijk van alles te doen op- en rondom motoren en er is ook een speciale Club Ride-In, waar elke motorclub op spectaculaire wijze naar binnen kan rijden.

Motormeiden Girls-ride-out
Voor Motormeiden wordt op het festivalterrein vrij-baan gemaakt, zodat wij als groep, langs een haag van toeschouwers het terrein kunnen oprijden. Er is hiervoor een speciale route uitgestippeld op het terrein. De motorclub die de meeste indruk maakt, krijgt een eervolle vermelding in het blad promotor. Het doel van Motormeiden is om meiden bij elkaar te brengen, elkaar te inspireren en om motorvrouwen meer op de kaart te zetten. Who run the world? Girls!

Ticket
Voor de Motormeiden Club ride-in koop je een kaartje voor het Promotor Mega Motortreffen voor zondag 20 mei, dit geeft je toegang tot het festivalterrein. De kosten zijn 5 euro. Als je geen kaartje hebt, kom je helaas niet binnen tijdens de Club ride-in.

Startpunt Motormeiden Girls-Ride-Out
Motormeiden organiseert vooraf een route naar het event. Dit is in samenwerking met Motorkledingcenter Hazerswoude-Rijndijk, waar ook wordt verzameld en een leuke kortingsactie is geregeld voor Motormeiden die zich daar aanmelden. Aanmelden kan via het event op Facebook!

Wat kun je doen bij Promotor Mega Motortreffen?
Zodra Motormeiden is binnengereden en klaar is met de speciale Club-ride-in route kunnen de motoren op het terrein bij elkaar geparkeerd staan, je kan dan lekker genieten op het event. Er zijn meer dan 100 gloednieuwe motoren waarop je kan proefrijden, een foodtruckfestival, live muziek en nog veel meer  Klik hier voor het hele programma.

Zien we jou?
We hopen jou natuurlijk te zien bij de Motormeiden Girls-Ride-In maar je mag ons natuurlijk ook altijd komen aanmoedigen of een praatje komen maken. Wil je aanhaken bij het event? Zorg dat je op tijd bent en dat je het even laat weten.

Praktische informatie
Verzamelen voor de motormeiden rit er naartoe: 11:00 uur – 11:30 uur vertrek
Adres: Motorkledincenter, Rijndijk 2B, 2394 AH Hazerswoude-Rijndijk
Aankomst motormeiden op het event: 12:30 uur

Locatie:         EXPO Haarlemmermeer in Vijfhuizen nabij Schiphol /
Adres:            Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen
Entree:          Kaarten online € 5,- via de website van Promotor.n
Kaartverkoop kassa € 7,-

Heb je een leuk idee of heb je vragen? Tip de redactie en volg ons ook op facebook en instagram

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *