Ontwerpwedstrijd: Dit is de top-5 (FINALE)

Wat hebben we een hoop leuke ontwerpen ontvangen op de motorjaswedstrijd i.s.m. Rusty Stitches. Uit bijna 200 ontwerpen is een top-5 gemaakt, dat was bijna een onmogelijke klus! Want we hebben zoveel mooie ontwerpen ontvangen! Er komt daarom later nog een originaliteitsprijs. Dit is de finale waarop je kunt stemmen. Lees verder en breng jouw stem uit!

De winnaar is inmiddels bekend! Bekijk hier de winnende motorjas
Bestellen kan vanaf mei 2021of stuur een mail naar info@motormeiden.tv. 

De Finale

Er is gekeken naar de technische haalbaarheid van de jas, de kleur en jullie wensen. Dankzij de enquête zijn jullie wensen goed in beeld gebracht. Het doel is dat deze vrouwelijke motorjas ook daadwerkelijk gemaakt wordt en er een Limited Edition oplage op Motormeiden kan worden besteld. Bij 50 bestellingen gaat de productie door. Dus welke jas kies jij en zie jij jezelf wel in rijden?

Stemmen

Ga naar het fotobericht op Facebook / Facebookgroup of Instagram en breng jouw stem uit door een like te geven op de motorjas die jij het mooiste vindt. De jas met de meeste likes is de winnende jas en wordt gemaakt. Stemmen kan tot donderdag 1 april 12:00 uur 2021. De winnaar van de ontworpen jas, wint ook haar eigen design. 

Originaliteitsprijs

Motormeiden en Rusty Stitches willen iedereen bedanken die een ontwerp heeft ingezonden! Gezien de vele originele ontwerpen, hebben we een extra categorie opgezet: de Originaliteitsprijs. Deze top-5 van originele motorjassen wordt bekend gemaakt na de finale. Deze jassen waren o.a. om technische redenen niet mogelijk om te produceren. Wellicht zit die van jou hier wel bij?!

Commentaar jury

Benieuwd waar de jury naar gekeken heeft? Hieronder lees je het commentaar. Het motormerk Rusty Stitches staat bekend om de gedurfde kleurcombinaties en veilige motorjassen. Dat zien we ook zeker terug in deze ontwerpen!

   

Heb je vragen of een leuk idee? Stuur ons een mailtje: info@motormeiden.tv 

Niets missen over deze wedstrijd? Abonneer je op de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *