EventsMotornieuws

Goodiebags, ijsjes een leuke rit! Dit is de Midsummer-ride!

Een strakblauwe lucht, een lekker muziekje en achtenveertig enthousiaste meiden die zich hebben aangemeld voor de Midsummer-Ride, dat belooft wat!

Het is iets na 18:00 uur en de eerste rijders melden zich al aan, ze hebben er zin in! De meeste komen net uit werk, snel wat gegeten en dan hop de motor op, naar Motozoom Amsterdam waar het verzamelpunt is.

Goodiebag!
Kijk dat is nog eens leuk, ontvangen worden met een leuke goodiebag! Er zitten allemaal leuke motorspulletjes in die ook na de rit goed van pas komen, zoals die visierspray om al die vuile vliegen na de rit er vanaf te vegen, een magazine, scarf, sleutelhanger een kortingsbon en nog wat andere dingetjes.

goodiebag
Leuke magazines van Motoplus en Rev’it, vizierspray, sleutelhanger, scarf van Macna, Motozoom korting en een leuke Motormeiden sticker

Reusachtige huizen en kastelen
Na het welkomstpraatje stappen de meiden op de motor. Eerste stop wordt Bloemendaal aan Zee ‘de sjon, sjien, sjakken in de sjee’. Maar niet voordat we door de prachtige natuur zijn gereden van de Haarlemmerliede, Spaarndam en het spannende stukje met ribbelweg tussen de loopgraven en bunkers. We waren gewaarschuwd voor deze ‘oeehhh, wat spannend weg’ toen lachten we allemaal nog, maar gelukkig ging alles goed. Vervolgens de bergen of noem het heuvels in bij Santpoort om ons te vergapen aan de reusachtige huizen en kastelen die daar staan.

‘We hebben toch iets verkeerd gedaan in ons leven’, roept een van de meiden zodra we het terras van strandpaviljoen San Blas op lopen.

Geplaatst door Motormeiden op Zaterdag 21 juli 2018


Indrukwekkend!
Bekijks en aanspraak hebben we wel met zo’n grote groep meiden. De eigenaresse van de strandtent komt polshoogte nemen ‘jullie rijden dus allemaal motor’, klinkt het verbaast ‘stoer hoor’! Ook onderweg zijn de reacties veelal verbazingwekkend. En laten we eerlijk zijn, een grote groep motorrijders is al indrukwekkend, maar als het allemaal meiden zijn?!

Geplaatst door Motormeiden op Zaterdag 21 juli 2018

 

Sticker-actie!
Het einde is in zicht, en aan een zomerritje mag natuurlijk geen ijsje ontbreken. Daar weet ambachtelijke IJssalon IJspret in Zwanenburg wel raad mee! Speciaal voor Motormeiden zijn ze een half uur langer open! Wij blij, meisjes blij! Iedereen blij! Na de afsluiter, krijgt iedereen nog een klein cadeautje: een sticker van Motormeiden waarbij iedereen kans maakt op een goed gevulde goodiebag, mits je de sticker op een originele plek plakt en Motormeiden tagt op Facebook of instagram. De sticker-actie loopt t/m 31 december 2018.

 

Filmpje is gemaakt door: Bibiche Prommenschenckel

Wil jij ook een keer mee met een gezellige Motormeiden rit?! Hou de facebookpagina en instagram in de gaten. Als jullie zelf een leuk idee hebben laat het vooral weten aan de redactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *