AllesEvents

VIDEO: Grote opkomst Motormeiden bij de wasstraat-rit

Afgelopen zaterdag 11 juni reden er maar liefst 70 Motormeiden mee met de Wasstraat-rit! Bij MVS motormakelaardij in Terschuur die ons, zoals gewoonlijk  goed verzorgde met lekkernij en een bakkie, werden wij opgewacht om vervolgens de fantastische wasstraat-rit te rijden. Wij waanden ons heel even in het buitenland, want wat is het mooi rijden in die omgeving! En zoals beloofd werden de motoren na de deze rit van top tot teen gewassen met een heerlijk frisse schoonmaakbeurt door Handigschoonmaken.

Redactie: Valerie June Smit
Foto-album van de Wasstraat-rit vind je hier.

Al vroeg in de ochtend kwamen de eerste Motormeiden het terrein oprijden, want op deze zonnige dag heeft iedereen kriebels om te rijden. Niets is leuker om dit met elkaar te delen. Sommige hadden zich al van tevoren verzameld, maar er waren ook dames die alleen en voor de eerste keer mee reden.

De groepen werden verdeeld door het Motormeiden rittenteam, die opnieuw een prachtige rit met leuke stops hadden uitgestippeld door de bossen en prachtige heide van de provincies Utrecht / Gelderland.

MVS motormakelaardij verloot gave prijzen

Voordat de Motormeiden met ronkende motoren konden wegrijden werden er heel wat foto’s geschoten en Kiss & Ride filmpjes gemaakt. Voor de verloting van een ontzettend gave prijs door MVS motormakelaardij werd er een motorkoffer neergezet waar iedereen zijn naam op een papiertje in kon gooien en kans maakte op een geweldige set die de bandenspanning meet en je dit via een app laat weten. Super handig toch?!

Onderweg werden er wat leuke stops gemaakt. In de omgeving was het een drukte aan Motormeiden.

Motormeiden motor huren

Wisten jullie al dat wij speciaal voor Motormeiden een motor hebben die jij kunt huren voor € 25,- per dag?! Dit kan bij MVS motormakelaardij.

Heb jij of je vriendin geen motor, maar wil je wel de ritten met ons meerijden? Vanaf nu is er geen excuus meer om niet mee te kunnen of niet te kunnen rijden met je eigen groep vriendinnen. Boek dus snel om de komende zomermaanden lekker te toeren op deze beauty!

Wasstraat-rit route

Na een warme rit hadden de motoren wel een frisse schoonmaakbeurt verdiend. De reiniging werd grondig gedaan door de fantastische medewerkers van MVS motormakelaardij.

Heb je de Motormeiden wasstraat-rit gemist, maar wil je wel de route rijden? Download dan de rit, maak een leuke foto en tag Motormeiden in jouw Wasstraat-rit  avontuur!

Wij zien jullie snel weer bij één van onze Motormeiden Midsummer rides!

Meer foto’s volgen op de Motormeiden Facebook pagina, gemaakt door  René Roelofs | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *