Laatste info: seizoensopening rit 7 april

Op zondag 7 april openen Motormeiden het seizoen! We hebben een heerlijke route voor je uitgestippeld van +/- 80 km en de weersvoorspelling zegt dat het heerlijk weer wordt om motor te rijden! Vergeet niet om je benzine tank vol te gooien, geniet van het ritje en maak nieuwe vriendinnen! Even alles op een rijtje voor zondag:

Verzamelen/aanmelden
Verzamelen 10:00 uur -11:00 vertrek (stipt):  Motozoom Utrecht, Savannahweg 43, 3542 AW Utrecht
Iedereen graag aanmelden bij de inschrijftafel, meiden die de lunch hebben geboekt krijgen een stempel. Dit is ook je bewijs voor het ijsje. De motoren kunnen geparkeerd worden op het terrein van Motozoom en ook de koffie/thee staat klaar.

* Heb je je online ingeschreven voor de rit? Dan kun je meerijden (niet ingeschreven, dan kun je niet meerijden, dit i.v.m. veiligheid). Bekijk hier de evenementenagenda van Motormeiden.

Risico: de rit wordt gereden op eigen risico, Motormeiden of Motozoom is niet aansprakelijk voor eventuele schade of ongevallen.

Route + indelen groepjes
We zijn met een groot aantal meiden, super leuk natuurlijk, maar we hebben een beetje van jullie hulp nodig! Heb je de route ontvangen, zet hem in je navigatie! Bij het aanmelden maken we groepjes van +/- 10 personen, daar hebben een aantal meiden de route, zodat je altijd op hetzelfde punt aan komt. Neem een gekleurd hesje mee als je de route hebt, zo kunnen mensen jou herkennen. Wij rekenen een beetje op jullie hulp. De route hebben we gemaild maar vind je ook hier.

route seizoensopening rit
Na bijna 50 minuten komen we bij de lunch locatie, deze wordt goed aangegeven met vlaggen en zie je aan je rechterhand. Daarna maak je een u-bocht.

Goodiebag (op=op)
Motozoom heeft leuke goodies voor geregeld en een leuke kortingsbon wees op tijd! Op=Op.

T-shirt Motormeid kopen/ophalen?
Wil je een leuk t-shirt van Motormeiden? Bestel hem online en kom hem ophalen bij het startpunt of eindpunt (pinnen is niet mogelijk!). Je kunt ook cash afrekenen (27,95).

Lunch
Voor iedereen die de lunch heeft geboekt, deze staat voor jullie klaar: een luxe clubsandwich en een gewone sandwich + 1 stuk fruit + onbeperkt koffie, thee, melk en sap. Lunchen kan tot 13:15 uur, daarna zullen we weer vertrekken.
*Geen lunch: Er zijn aparte tafels waar je aan kan zitten, je kunt tegen betaling een drankje bestellen (cash betalen). 

Adres Lunch
New House Logies – Landwinkel Jan Nieuwenhuizen
Nieuwveenseweg 102, 2435 NW Zevenhoven (Gemeente Nieuwkoop)

Eindpunt: IJsje voor elk meisje
Traditiegetrouw sluiten we de rit af met ambachtelijk schepijsje! Heb je de lunch geboekt dan zit het ijsje bij de prijs inbegrepen. Heb je geen lunch dan kun je apart afrekenen een bolletje kost 1,75.

Adres:
Ambachtelijk ijsboerderij Vernooi (Woeden) – Adres: Barwoutswaarder 67, 3449 HJ Woerden (let op, het is een hele lange laan die je tot het einde op rijdt).

Tips: Rijden in een groep
Wil je meer weten over rijden in een groep? Klik dan hier. Zorg er voor dat je genoeg getankt hebt!

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *