AllesMotorkleding

Premier heeft de (glitter)helm voor een klein hoofd!

“Ik dacht al dat jij het was, ik herkende je aan je glitterhelm”. De helmen van Premier zijn niet alleen veilig, maar zien er ook nog eens fantastisch uit als je motorrijd! De LE PETIT is momenteel een van de kleinste (goedgekeurde) motorhelmen. En verkrijgbaar in vele leuke designs zoals deze zwarte jethelm met gouden glitters. Richelle heeft hem alvast voor je uitgetest!

Redactie: Richelle van de Mijden | Draagt de Premier Le Petit  classic U9 Glitter Gold, maat L |

 

LE PETIT: de kleine motorhelm
Waar we de helmen voor de kleinere vrouw soms groot en log vinden, oogt deze helm petit en vrouwelijk.
De Premier Le Petit is de kleinere compacte versie van de Premier Vintage lijn en verkrijgbaar in 2 schaalmaten. Waar de Vintage lijn begint met een schaalmaat van 82 centimeter, heeft de Petit lijn een schaalmaat van 80cm voor de maten XS, S en M en een schaalmaat van 83cm voor de maten M+, L en Xl. Deze centimeters lijken misschien niet veel, maar oogt een wereld van verschil!

Italiaanse kwaliteit: Goede investering
De helm is gemaakt van Dyneema Carbon Aramidic Fiber, dure woorden voor super sterk materiaal, vervaardigd in Italië en met de hand gemaakt. Dit betekent dat deze helm zeer duurzaam is, hij is licht, zeer schokresistent en minder onderhevig aan veroudering. Een goede investering dus!

Even opfrissen: Binnenvoering uitneembaar!
Ook de binnen voering is van hoge kwaliteit en is volledig uitneembaar zodat we deze gemakkelijk eens op kunnen frissen. De sluiting is een Double Ring sluiting, hierdoor kun je deze zeer gemakkelijk op de juiste maat afstemmen. De 3 drukknoppen bovenop de helm zorgen ervoor dat het mogelijk is om een zonneklep of vizier te plaatsen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *