EventsMotornieuws

Motormeiden agenda: januari 2019

Een nieuw jaar, een frisse start en misschien wel een paar goede voornemens? Wij hebben alvast een selectie van events gemaakt die Motormeiden leuk vindt. Van motorkleding ruilen tot aan een paardensport event. Het is tenslotte ook 1 PK.  Dus pak je agenda en nodig je vrienden en vriendinnen uit om nieuwe herinneringen te maken, want dat is toch het leukste om te doen!

1 jan. tot 1-feb: Dry January

Laten we met de moeilijkste beginnen: Dry January
Niet echt een evenement maar een commitment dat je met jezelf aan gaat. Kun jij een maand zonder alcohol? Daag jezelf en je vrienden uit, om een maand niets te drinken. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat je de rest van het jaar ook minder drinkt. Scheelt dus weer in de portemonnee. Kun jij net zo gek doen zonder drankje op? #dryjanuary

 

?©️ ROY PURDY

Geplaatst door Memenist op Vrijdag 8 juni 2018


01 jan: Nieuwjaarsduik

Een frisse start van het nieuwe jaar. Durf jij het aan om (met of zonder) Unoxmuts een frisse duik te doen. Door heel het land kun je een duikje wagen. Het moeilijkst is toch wel de eerste stap om het daadwerkelijk te doen! Kijk hier waar en bij jou in de buurt een nieuwjaarsduik plaats vindt.


13 jan: Clubwedstrijd motocross – Arnhem

Op Motorsportpark Gelderland Midden worden jaarlijks vele races e Clubwedstrijden gehouden. Inschrijven kan via de contactpersoon, ook zit deze clubwedstrijd aangesloten bij de KNMV.
Tickets kosten: €10,-

Motorkleding Ruilbeurs – MKC

3- 13 jan – inleveren, 17 – 31 jan – verkoop
Een jaarlijks terug komend fenomeen is de MotorKleding Ruilbeurs van MotorKledingCenter. Wanneer je nog motorkleding hebt liggen waar je niets meer mee doet kun je deze inleveren van 3 – 13 januari. Alles wordt verkocht van 17 – 31 januari, een kijkje nemen is het zeker waard, misschien vind je wel een bijna nieuwe motorjas voor een paar tientjes! Kijk voor de voorwaarde op de website van MKC.

Wrench Kings – Ride Out

zaterdag: 19 januari
Een gezellige rit met de bekende custom motorbouwers Wrench Kings. Reken op een lekker ritje, koffie, een leuke BBQ en er worden ook nog prijzen weg gegeven tijdens de ‘Give Away Party’. De opbrengsten gaan naar het goede doel. Meer info vind je hier.

19 jan: SportTravel Seizoens Kick-Off – Huizen

Als je groot fan bent van Motor Grand Prix wedstrijden zoals het WK Superbike en de MotoGP en je wil in 2019 een leuke reis maken naar een bestemming waar 1 van de races plaatsvindt, dan is de SportTravel Seizoens Kick-Off zeker een kijkje waard. Daarnaast krijg je ook de kans om de Nederlandse Moto2 Coureur Bo Bendsneyder te ontmoeten, voor sommigen een droom die uitkomt!
Tickets €25 inclusief BBQ Buffet, verlotingen en nog veel meer.

19 jan: Nationale Tulpendag, Amsterdam

Op de Dam in Amsterdam leggen tulpenkwekers een gigantische pluktuin aan met zo’n 200.000 tulpen in verschillende kleuren. Vanaf 13.00 uur mag iedereen gratis een bosje tulpen plukken (op=op). Zo vieren wij de start van een nieuw (snij)Tulpenseizoen. Naar verwachting is de Dam rond 16.00 uur helemaal ‘leeggeplukt’. De organisatie zorgt voor handige (biologisch afbreekbare) tasjes. 

Gratis entree, tulpen worden gratis beschikbaar gesteld door de Nederlandse tulpenbroeiers.


24-27 jan: Jumping Amsterdam

Jumping Amsterdam is het grootste paarden spectakel van Nederland in de RAI. Het event wordt altijd geopend met een bijzondere paardenshow waarna de volgende dagen op topniveau wordt gesprongen of dressuur wordt gereden. Paarden en ruiters van over de hele wereld komen naar dit event om te laten zien wie de beste is. De spanning bij de finale is om te snijden en het publiek op de bühne doet uitbundig mee als de eindstreep is gehaald! Dit jaar is ook de paardensport-organisatie FEI aanwezig, die het springen en dressuur op topniveau brengt.

Entree: v.a. 19 euro

Heb je ook een event dat hier ontbreekt?! Stuur een mailtje naar info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *