AllesInspirerendMotornieuws

OPROEP: Doe mee met de Motormeiden nieuwjaarsvideo!

Hoe leuk is het als we een nieuwjaarsvideo maken met zo veel mogelijk motorrijders? Doe je mee? Volg hieronder de instructies en zorg ervoor dat de fragmenten voor 28 december zijn gemaild naar redactie@motormeiden.tv. Het redactieteam van Motormeiden wenst jou alvast fijne feestdagen en een positief 2021. Bekijk de video hieronder!

Met dank aan het redactieteam: Tessa ,Valerie June, Richelle, Anna, Ineke, Simone, Ellen, Iris, Leonie, Gadischa, Annemieke 

Instructies om mee te doen:

Maak het filmpje HORIZONTAAL – Zoals je tv beeld

•Trek een leuke/ foute kerstoutfit aan

Deel 1: start met een normale setting binnen in je kerstoutfit. Je motorsleutel valt van midden boven (gooi hem in de lucht), dek vervolgens de camera af met de sleutelhanger
Deel 2: haal de sleutel weg van de camera, je staat in je motoroutfit met een feest attribuut! Leuk als jouw motor er ook bij staat, zo niet, trek je Motormeiden t-shirt/trui aan en maak er een feestje van, dan vieren we het nieuwe jaar!

•Laat daarna je motorsleutel in het midden naar beneden vallen.

• extra tips: versier je motor met wat leuke kerstslingers en/of een kerstmuts. En vergeet jezelf niet! Feestattribuut voor jezelf een glas champagne, sterretjes, een oliebol met poedersuiker, een confettikanon, kerstslingers of iets anders feestelijks.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *