Wedstrijd: Ontwerp de perfecte motorjas en win jouw eigen design!

Heb jij altijd al eens mee willen werken aan het onderwerp van dé perfecte vrouwelijke motorjas? Dan is dit je kans! Jij bepaalt hoe deze leren motorjas eruit komt te zien en kunt laten weten wat jij belangrijk vindt aan een motorjas. Van de kleuren tot aan de rits en andere details. Samen met motormerk Rusty Stitches zet Motormeiden deze toffe ontwerpwedstrijd op.

Download het ontwerpformulier en ga aan de slag!
Motormeiden x Rusty Stitches – Wedstrijd formulier – blanco motorjas

Deadline inzenden: 28 maart 12:00 uur 2021 | De winnaar wint haar eigen ontworpen jas

Rusty Stitches & Motormeiden

Het trendy motormerk Rusty Stitches staat bekend om de gewaagde kleurencombinaties en veilige, vrouwelijke motorjassen. Het blanco basismodel voor de lederen Motormeiden motorjas is het model ‘Joyce’ van Rusty Stitches. Alle motormeiden krijgen de kans deze helemaal aan te passen tot hun perfecte Motormeiden motorjas.

Wat kun je allemaal ontwerpen aan de motorjas?

Van de kleursamenstelling tot de ritsjes, belijning, schouderpads, elleboogstukken en gespen. Jij hebt het voor het zeggen. Bij deze motorjas mag je helemaal los gaan!

TIP: Laat je inspireren en check ook het inspiratie artikel met extra ontwerpformulieren!


DOWNLOAD: ONTWERP FORMULIER – BLANCO JAS
Motormeiden x Rusty Stitches – Wedstrijd formulier – blanco jas


Jouw jas winnen!

We hopen uiteraard dat jullie massaal je ontwerp indienen en de postzakken niet meer aan te slepen zijn! Uit alle inzendingen worden uiteindelijk vijf ontwerpen gekozen, waarop gestemd kan worden via Motormeiden (Facebook/Instagram). *De winnaar krijgt de jas, als het in productie gaat.

Inzenden post of digitaal | Deadline inzenden: 28 maart 2021
Stuur jouw ontwerp met de post of maak een foto/scan en mail hem naar aanmelden@motormeiden.tv Houd wel altijd jouw originele kleurplaat bij de hand!

Adres:
Jopa Racing Products | t.a.v. Motormeiden | Veldegge 8 | 7468 DJ Enter

Limited edition!
Na al dat  harde werken, willen we het winnende ontwerp natuurlijk in productie laten gaan! Als we de sample hebben aangevraagd en de laatste puntjes op de i hebben gezet, is het mogelijk om een pre-order te doen in de webshop van Motormeiden. Wanneer er minimaal vijftig stuks besteld worden, gaat de winnende jas daadwerkelijk in productie! Het wordt dus een echte limited edition!

Verkoopprijs en levering
*De verkoopprijs van de Motormeiden motorjas is 279,95 euro en wordt in september 2021 geleverd, wanneer het aantal bestelling gehaald wordt. De motorjas voldoet ook aan alle strenge veiligheidseisen voor motorkleding en is CE gecertificeerd met keurmerk AA. Ook is de jas voorzien van protectiepads op de schouders en ellebogen.

*Prijs van de motorjas is nog onder voorbehoud van eventuele wijzigingen evenals het definitieve (technische) ontwerp van de jas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *