AllesLifestyleMotorkleding

Pando Moto skin legging: Een motorlegging die aanvoelt als een tweede huid

Een nieuw motorpak aanschaffen is niet altijd een feestje. Dat heeft vooral te maken met de pasvormen die niet altijd naadloos aansluit op onze vrouwelijke vormen. Maar er is licht aan het einde van die eindeloze pas-tunnel. Het antwoord op deze frustratie?! De beschermende skin legging van Pando Moto, die voelt namelijk als een tweede huid!

Item: Pando Moto Skin UH 02 | Prijs: 199,- euro bij Biker Outfit
Fotoheader: Made by Jane | Jas: Rusty Stitches | Motor: BMW R nineT Urban G/S

Pando Moto – Skin UH 02 legging

Pando Moto maakt motorkleding die geschikt is om te dragen onder  gewone kleding, zoals je spijkerbroek. Je kunt het vergelijken met een elastische legging of sportkleding met dezelfde beschermende eigenschappen als een motorbroek. De Pando Moto – Skin UH 02 legging is dun en ademend, dus trek je skinny jeans maar uit de kast, hij past er perfect onder!

De stof van de motorlegging

Het materiaal waarvan de elastische legging is gemaakt heet Dyneema. Dit is de aller sterkste vezel voor beschermende kleding. We horen je denken, nog sterker dan Kevlar en Twaron waar veel motorjeans van zijn gemaakt? Het antwoord is JA. Op de kritieke stukken zoals knieën, heupen en vrijwel de hele zijkant van het been en de bil is de legging voorzien van deze ijzersterke vezel.

Superstretch

De meeste ‘onderkleding’ voor op de motor voelen warm en wollig aan. Dit is niet het geval bij de Skin UH 02. Dat komt door de Spandex die erin verwerkt is. Inderdaad, dezelfde stof als jouw sportbroekie. Hij sluit daarom naadloos aan bij zowel mannen als vrouwen. Die stof zit overigens alleen aan de binnenkant van je benen. Met de touwtjes onderaan de legging zorg je ervoor dat alles op zijn plaats blijft.

Hoe veilig is de motorlegging?

Deze onderkleding heeft het keurmerk AA en wordt geleverd met een superslanke TripleFlex knie-protector. Een heup protector is optioneel aan te schaffen en zit er niet standaard bij, maar raden we voor een tientje extra zeker aan!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *