AllesMotorkleding

Pssst, blijf koel op de motor met Inuteq

Persbericht: Zorg dat u comfortabel koel blijft en vermijdt hittestress verschijnselen tijdens uw motoruitjes! De zomer is pas net begonnen en al dagen is het behoorlijk warm. Al helemaal als u op de motor stapt met deze tropische temperaturen!

INUTEQ levert vele koelproducten. Innovatieve body cooling sleeves, body cooling bandana’s en body cooling vesten. Deze producten zijn naast gebruik op de motor ook perfect voor in het dagelijkse leven! Inuteq zorgt ervoor dat u optimaal kunt blijven genieten tijdens deze warme zomerdagen op uw motorfiets.

Het verkoelende effect van INUTEQ’s Bodycool Sleeves is ideaal voor golf, vissen, fietsen, wandelen, en vele andere buiten/binnenactiviteiten.

Multifunctionele producten die het leven niet iets “cooler” maken.

De Bodycool Smart, is een comfortabel en lichtgewicht vest, ontworpen om u buiten koel te houden. Het koel-effect is gebaseerd op het eeuwenoude principe van koeling door verdamping. En zeer gemakkelijk in gebruik.Plaats kraanwater in het koelvest, trek het vest aan en het zal uw lichaam meteen afkoelen.

Dit koel-effect kan van 8 uur tot wel 3 dagen aanhouden, afhankelijk van de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en hoeveelheid luchtstroom op het lichaam. Door het gebruik van het vest kan de temperatuur op uw huid die tussen de 5-15°C dalen.

Waarom zou u een risico gaan lopen? De innovatieve collectie koelproducten van INUTEQ die via distributeur Jopa Racing Products verkrijgbaar zijn kunnen voor u een oplossing bieden. Blijf veilig en blijf koel! Vraag uw lokale dealer naar Inuteq!