Vakantie take-over: Nellie laat zich verrassen door de mooiste passen van Zwitserland

De volgende vakantie-take over is voor Nellie Geraets. Zij gaat samen met een vriend richting Zwitserland en bedenken daar welke routes ze gaan rijden. Wil je zien welke mooie Zwitserse wegen zij gaan rijden? Volg dan de Instagram take-over op 12 en 13 augustus.

Redactie: Ellen Kox
Motorvakantie van: Nellie Geraets @motomonkey07

 

Waar ga je naartoe en waarom?
Luzern, Zwitserland. Ik ben hier in de winter geweest voor een uitwisseling als fietstechnicus. Toen heb ik hier 2 weken gewerkt en geleefd. Toen zat er een jongen bij mij in de klas die ook motor reed en we hadden meteen een vrij goede klik. Na de eerste dag had ik hem beloofd terug te komen met de motor. Hij zou mij dan de mooiste wegen laten zien.
Hoe lang ga je?
We gaan 10 dagen.
Wat rijd je?
Ik heb een Yamaha MT07 2021 maar we gaan er met de bus naar toen en zetten de motoren achterin
Met wie ga je?
Ik ga met een vriend van mij die ook motorrijd. Dirk, hij heeft een Aprilia Pegaso 650. Het is de eerste keer dat we met z’n tweeen gaan. Ik ben wel al in Sauerland, Luxemburg en Oostenrijk geweest met een groepje.
Hoe ziet je route er ongeveer uit?
We hebben nog geen idee. De heen en terug weg zal over de snelweg gaan. En in Zwitserland zelf zien we wel wat ons te wachten staat.
Wat ga je doen?
We hebben nog niet echt een planning gemaakt. En gaan gewoon doen waar we die dag zin in hebben. Natuurlijk veel motorrijden. Maar we zullen ook zeker andere activiteiten gaan ondernemen. Dat vind ik persoonlijk het fijne van de bus mee hebben. Dan ben je niet altijd afhankelijk van de motor (en de kleding).
Waar kijk je het meest naar uit?
William weer zien, mijn collegas van 2 weken weer zien en ervaren hoe mooi Zwitserland in de zomer en op de motor is!
Hoe neem jij je bagage mee?
Alles gaat gewoon mee in de bus. Dus dit zal gewoon in een grote duffel zijn. Of een koffer.
0