AllesMotorkledingRijtesten

10X handige musthaves voor op motorvakantie

Een vakantie met de motor is pas echt leuk als je de juiste spullen mee hebt! Wij hebben daarom tien musthaves voor jou op een rijtje gezet, zodat je goed voorbereid bent! Van tassen tot communicatiesetjes. We hopen je te inspireren!

Alle spullen zijn te bestellen bij ChromeBurner in de fysieke winkel of lekker makkelijk online. ChromeBurner is ook trotse ambassadeur van Motormeiden!  Gebruik de code POWERUP en krijg 10% korting!

Rugzak Kriega

Super comfortabel om tijdens langere ritten te dragen, dankzij het Quadlock harnas waardoor het gewicht niet op de schouders rust maar op de borst. Stop hem helemaal vol en nog zou je vergeten dat je een rugzak om hebt! Klik hier voor meer informatie.

Beentas

Voor de kleine spulletjes! Ideaal want je voelt hem haast niet zitten om je been en je kunt er altijd bij. Ook geen gebungel zoals bij een heuptasje. Klik hier voor meer info.

Rolkoffer

Ga je met het vliegtuig op vakantie en op locatie motorrijden? Deze tas is ideaal om al je motorkleding en helm in het vliegtuig mee te nemen met een speciaal beschermend vak voor de kwetsbare spullen. Klik hier voor meer info.

 

Tanktas

Weer eens wat anders dan die duffe zwarte tanktassen! Deze klik je met een tanklock ring eenvoudig vast op de motor. Geen gedoe met magneten of bandjes en ook geen krassen op het lakwerk dus. Klik hier voor meer info.

Roltassen

Deze kan eigenlijk niet ontbreken. Perfect waterdicht dus volstouwen die hap en vastsjorren aan de achterkant van je motor. Hier kun je altijd mee uit de voeten! Ze zijn er in verschillende kleuren en formaten. Klik hier voor meer info.

Navigatiesystemen

Niets is zo fijn als lekker verdwalen op vakantie met de motor, maar de weg terugvinden naar je hotel is stiekem ook wel handig. Met de Garmin Zumo en TomTom Rider navigatiesystemen kun je bovendien het saaie werk van het vinden van een mooie motorroute lekker door het apparaat laten regelen. Klik hier voor meer info.

Communicatiesystemen

Een lange rit kan soms best saai zijn. Met een Bluetoot communicatiesysteem luister je naar je favoriete Spotify playlist, onverstaanbare buitenlandse FM radiostations of klets je de oren van het hoofd van je beste motorvriendinnen. Klik hier voor meer info.

Vizier cleaner

Geen geklooi meer met die emmer water en borstel bij het tankstation. Met deze spray houd je de hele vakantie je vizier perfect schoon voor goed zicht op de weg. Klik hier voor meer info.

Kettingspray

Misschien wat saai, maar o zo belangrijk. Veel mensen vergeten hun ketting te smeren op motorvakantie waardoor deze onnodig hard slijt of erger nog; er komen dode schakels in de ketting waardoor je deze helemaal af kunt schrijven. Elke 300-500 km even sprayen scheelt veel! Altijd handig om bij je te hebben dus. Klik hier voor meer info.

Telefoonhouders

Vind je een dedicated navigatiesysteem te duur? Met een degelijke telefoonhouder zet je gemakkelijk je smartphone op het stuur. Met Google Maps kom je ook een heel eind natuurlijk! Klik hier voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *