EventsMotornieuws

Agenda juli: Zwarte Cross en motorfestival voor vrouwen Petrolettes!

We zijn alweer beland in de maand juli! Genieten jullie ook van het mooie weer, ritjes rijden en het bezoeken van leuke evenementen? Wij zeker wel! Zwarte Cross staat deze maand op de agenda, van 18-21 juli. Stichting Hartedroom zamelt geld in voor kinderen met een hartspierziekte en Europa’s eerste vrouwelijke motorfestival in Duitsland! Let’s go, bekijk hieronder de agenda van juli!

Redactie: Gadischa Oosterlen
Tips: redactie@motormeiden.tv

AGENDA JULI

5 – 7 juli: IJzeren paard treffen, DTA (Dutch Trike Association) – Werkendam
7 juli: Woman on Bikes toertocht – Heeten
7 juli: Sponsorrit Bona Vida, stichting Hartedroom – Valkenswaard
7 juli: American Day Delft – Met motoren, Amerikaanse auto’s en trikes
7 juli: 7-jarig bestaan Harley-Davidson Rotterdam – Niewerkerk a/d IJsel

 

13 juli: Harley Demo Bike Ride Out – Big Rivers Harley-Davidson Heteren
14 juli: Ride & BBQ bij Lifestyle Motowear – ’s Graveland (Hilversum)
18 – 21 juli: Zwarte Cross – Lichtenvoorde (festivalterrein de Schans) / Motormeiden is daar ook!
20 juli: Harleydag Woerden – Woerden
21 juli: Superbikedag, Ducati Club Nederland – Norg
26 – 28 juli: Petrolettes, Europs’s 1e vrouwelijke motorfestival – Gräfenhainichen (Duitsland)

Uitgelicht: juli

Zwarte Cross – 18 t/m 21 juli

De 22e editie van Zwarte Cross festival is een feit! Gaan jullie naar dit gave feest? Op de instagram van Motormeiden kun je alles volgen! Ojja, we zoeken trouwens weer een leuke slaapplek, bij wie mogen we logeren of een tentje opzetten? Stuur even een mailtje info@motormeiden.tv.

Het is een feest met motorcross, muziek, stunts, humor, theater en spektakel! Het wordt georganiseerd van 18 tot 21 juli. Het festival wordt jaarlijks bezocht door jong en oud en staat bekend om de typische Achterhoekse gezelligheid. Klik hier voor meer info.

Tip: Als het is uitverkocht, kijk even op Ticketswap! Wie weet kan je daar een kaartje scoren voor dit gave feest.

Het eerste motorfestival voor vrouwen: Petrolettes 26 – 28 juli

Wauwwww!! Europa’s eerste vrouwelijke motorfestival, hoe gaaf is dit?!?! Veel motoren, life shows, races en leuke workshops het is er allemaal! Net zoals Motormeiden, is het doel van dit festival om vrouwen die motorrijden samen te brengen en meer op de kaart te zetten. Meer aandacht voor de vrouwelijke motorrijden. Meer womanpower, Who run the world?! Het festival is in Duitsland van 26 tot 28 juli.  Dit super gave festival vindt plaats in Duitsland, Gräfenhainichen, Check de line-up hier!

Mocht jij  naar dit toffe festival gaan?  We zoeken voor Motormeiden nog iemand die het leuk vindt om het instagram account over te nemen voor 24 uur. Stuur een mailtje naar info@motormeiden.tv

Sponsorrit Bona Vida – 7 juli

Wil jij rijden voor een goeddoel? Zamel deze maand op 7 juli geld in voor kinderen met een hartspierziekte. Bona Vida organiseert in samenwerking met US-Style een sponsorrit voor Stichting Hartedroom. De stichting financiert wetenschappelijke onderzoek naar kindercardiomyopathie. Cardiomyopathie is een ernstige, vaak aangeboren, hartspierziekte. Bijna de helft van deze kinderen sterft binnen vijf jaar na constatering van de ziekte. Of kan alleen verder leven na een harttransplantatie. Er is helaas nog erg weinig bekend over cardiomyopathie bij kinderen. Klik hier voor meer info over deze sponsorrit. www.hartedroom.nl

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *