Sfeerverslag TT Assen: race liefhebbers van over de hele wereld

Dit weekend was het weer zo ver, hét evenement waar menig motorliefhebber hun hart sneller van gaat kloppen: de TT Assen! Ook dit jaar zat alles mee: heerlijk weer, goede sfeer en wat waren de kwalificaties spannend! Wij zetten even de sfeer voor jou op een rij zodat je kunt meeproeven hoe het was! Misschien ben je er dan volgend jaar ook bij?!

Tekst: Pleuni Bakker, fotografie: Arnold Leenheer

Rijen met duizenden motoren geparkeerd rondom het circuit en zelfs 200km verderop mensen die nog over bruggen hangen om de motoren te zien voorbij rijden en uit te zwaaien. De tribunes zitten vol met motorsportliefhebbers van over de hele wereld! De sfeer is heerlijk!

TT Assen publiek

TT Assen Motormeiden
Vlnr: Pleuni @bikesnbeauty, Soraya @soraya.raisa, Tessa @tessadeurloo, Myrte @motomyrt, Sharon en Robin @robin98x ! Zij deelde stickers en badges van TT Assen uit.
TT Assen badge
We kwamen al snel veel enthousiaste motormeiden tegen!
TT Assen 46
Deze Rossi-fans kwamen helemaal uit Rusland
TT Assen
Je kunt de coureurs bijna aanraken!
Jong geleerd is oud gedaan, zeggen ze dan toch? 😉 De stickers en badges werden goed in ontvangst genomen door de dames.
De motorcoureurs zijn gefocussed en het publiek kijkt gespannen toe. Supermooi om te zien dat tijdens de races iedereen stil was, om vervolgens aan bij de finish een luid applaus te laten horen!
Wat een weer was het, en wát een mensen! Super druk, een goede sfeer en allemaal 1 ding met elkaar gemeen: de liefde voor motoren!

De safety car en motoren

Al met al een super mooie dag, leuke mensen ontmoet en zelfs meiden die op ons af kwamen omdat ze ons al op social media volgden. Super leuk dat jullie allemaal zo enthousiast waren!

De rest van de foto’s kunnen jullie vinden in het TT Assen foto album op onze Facebook pagina!
Wil je meer weten over de Feel Free campagne van TT Assen? Lees er dan hier alles over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *