Agenda Maart: Ladies Night en motorevents!

Begint het ook al te kriebelen dat mooie weer? Zorg er voor dat je motor alvast rijklaar staat en koop tegen korting motorspullen bij MotorkledingStore.  Daar is op 29 maart een speciale Ladies Night, met allemaal leuke voordelen. Lees snel wat er nog meer is! 

Geschreven door: Redacteur Myrte Datema

Agenda Maart

8 maart
Ladies night MotoPort Rockanje – Rockanje

Motoport Rockanje heeft bij het inplannen van evenementen aan ons dames gedacht en een leuke avond georganiseerd! Met onder andere workshops, een hapje en een drankje en VIP kortingen beloofd dit een leuke avond te worden.
Entree: Gratis, je kunt je aanmelden via de Facebook pagina of de e-mail van MotoPort Rockanje.

10 maart
Klappertandrit – Hellendoorn
Voor de echte bikkels onder ons die zeker een mooi ritje durven te maken wanneer de lente officieel nog niet is begonnen heeft KNMV District Oost de Klappertandrit georganiseerd. Dit vraagt om een warm bord snert achteraf!
Tickets: €6 inclusief koffie of thee vooraf (facebookevent)

16 – 17 maart
Classic Motor & Bromfietsen beurs – Leek
Ben jij groot fan van alles wat oud en klassiek is? Dan is deze beurs mogelijk wat voor jou! Bij deze beurs in Leek staat een verzameling van mooie motoren en geweldige klassiekers. Zeker iets om mee te maken dus!
Tickets: geen informatie bekend (Facebook)

17 maart
Voorjaarsmeeting – Ens
Het seizoen kan weer beginnen! Ben jij een jonge motor of brommer rijder en wil je graag een leuke rit meemaken in het noorden van het land? Dan kun je met Mopedriders en Youngriders mee voor een rit in onze noorderlijke provincies. Geen deelname kosten bekend, aanmelden kan via facebook

23 & 24 maart 2019 
Dutch Comiccon
Dat weekend transformeert de Jaarbeurs in Utrecht namelijk in de grootste Comic Con van Nederland! Bereid je voor op een geweldig weekend vol spektakel, entertainment, speciale gasten, workshops, grootse belevingen en ontmoet nieuwe vrienden waarmee jij je passies kunt delen!  Heroes Dutch Comic Con is de grootste Comic Con van Nederland. Daar hoort natuurlijk een groots programma en een memorabele beleving bij. Van cosplay tot merchandise en van gaming tot comics, op Heroes Dutch Comic Con kun je je makkelijk 2 dagen lang vermaken. We bieden voor ieder wat wils, van jong tot oud! Tickets vind je hier.

24 maart
Bochtentraining Midland Lelystad
De seizoensopening van Motorcircuit training voor een heuze bochten training op Circuit Lelystad! Heb je altijd al eens willen leren rijden op het circuit, maar is het er nooit van gekomen? Dit is je kans! Met verschillende groepen op verschillende niveaus en opgeleide instructeurs kan jij veilig leren rijden op het circuit. Kosten: €79 mét vroegboekkorting. Meer info vind je hier.

 

29 maart: Ladies Night – MotorkledingStore
Op 29 maart organiseert MotorkledingStore haar derde Ladies Night. Een super populaire avond die je niet mag missen! Dit jaar kun je vooraf kaartjes kopen, omdat de vorige editie namelijk zo populair was. Er zijn slechts 200 tickets beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden. Het is een speciale avond alleen voor motorvrouwen. Mannen mogen deze avond niet binnen maar zijn de volgende dag weer welkom om te komen shoppen. Je kunt maximaal 2 tickets reserveren.

  • Waarom jij deze avond niet mag missen?!!
  • Gratis super vette goodiebag
  • Lekkere hapjes en drankjes
  • Verschillende stands
  • Loterij met toffe prijzen
  • Gegarandeerd leuke avond samen met jouw motorvriendinnen!

View this post on Instagram

??❗️Biker dames opgelet❗️ Op 29 maart organiseert MotorkledingStore.nl haar derde Ladies Night. Waarom jij deze avond niet mag missen?!! ?Gratis super vette goodiebag ?Lekkere hapjes en drankjes ?Verschillende stands ?Loterij met toffe prijzen ?Gegarandeerd leuke avond samen met jouw motorvriendinnen! Deze avond is exclusief op vertoning van een (gratis) ticket. Stuur een mail naar cynthia@motorkledingstore.nl met daarin: ? Eigen naam + achternaam ?Woonplaats ? E-mailadres (ticket(s) worden via e-mail verzonden) ? Naam + achternaam van je vriendin, moeder, tante, (Wanneer je alleen komt is dit natuurlijk niet nodig.) ?Je kunt maximaal 2 tickets reserveren. We hebben slechts 200 tickets beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden. Het is een speciale avond alleen voor motorvrouwen. Mannen mogen deze avond niet binnen maar zijn de volgende dag weer welkom om te komen shoppen. Datum: 29 maart 2019 Tijd: 19:30u – 22:30u Adres: MotorkledingStore Breda, Spinveld 74 #ladiesnight #motorkledingstore #mks #motorkledingstoreBreda #motorkledingstoreEindhoven

A post shared by MotorkledingStore (@motorkledingstore) on

Deze avond is exclusief op vertoning van een (gratis) ticket. Stuur een mail naar cynthia@motorkledingstore.nl met daarin:
Je eigen naam + achternaam
Woonplaats
E-mailadres (ticket(s) worden via e-mail verzonden)
Naam + achternaam van je vriendin, moeder, tante.. (Wanneer je alleen komt is dit natuurlijk niet nodig.)
Adres: MotorkledingStore Breda, Spinveld 74

30 maart
Start inschrijving EST 2019 voor niet leden – online
Heb jij altijd al een keer de Elfstedentocht willen doen, maar zit de winter de afgelopen 20 jaar niet echt mee? Dan kun je hem altijd nog wel rijden op de motor! De Motor Elfstedentocht is al een tijdje een fenomeen in de Noordelijke motorwereld. Jaarlijks doen er honderden deelnemers mee aan deze rit, een heel spektakel is het zeker! Kosten: Nog onbekend. Kijk hier voor meer info

30 maart
Motormarkt hardenberg
Motormarkt Hardenberg is een evenement wat al jarenlang georganiseerd wordt. Volgens bezoekers heerst er een gezellige gemoedelijke sfeer op de markt, hier kun je de mooiste motoren en bromfietsen spotten, en onderdelen aanschaffen voor je bouwproject. Tickets: €4 kinderen onder de 12 mogen gratis mee. Meer info vind je hier.

31 maart
Heropening MotoXtra (Veldhoven/ noord-braband)

Tijdens de heropening op 31 maart van MotoXtra is er een hoop gezelligheid en kun je profiteren van hoge kortingen! Daarnaast is er voor iedere bezoeker een gratis verse gesneden frietje. Ook kun je het vermogen van je motor komen testen op de testbank. De uitslag krijg je van ons mee naar huis! Al met al lijkt het ons een leuk dagje voor de motorrijder. Koop je een Shoei-helm met korting tijdens de opening? Dan wordt deze gratis op maat gemaakt door middel van het Shoei Personal Fitting Systeem.

29 – 31 maart
Roelof Thijs Bokaal IJsspeedway Assen – Heerenveen
Ook voor de koudere dagen is er motorsport! Bij de Roelof Thijs Bokaal strijden 24 deelnemers uit 9 landen voor de grote prijs, en dat met een motor over ijs! Spanning en sensatie dus. Bekijk de actie hier.  Tickets vanaf €10

24 maart  en 31 maart Dirt track Try out en School – Lelystad
Altijd al eens een keer Dirt-Track willen rijden? Maar nooit geweten waar je moet beginnen? Dan is dit je kans! Op 24 maart organiseert Dirt track Lelystad try out dagen waar je les krijgt en de eerste kneepjes leert van het Dirt Track rijden. Op 31 maart is de Dirt Track School en leer je het nog beter! Meedoen Try out: €90 hier zit eten en drinken bij en de huur van een motor. Meedoen School €180 hier zit eten en drinken bij en de huur van een motor.

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram! Heb je een event? Tip de redactie: info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *