Altijd al eens off-road willen rijden? Dit is je kans!

Het avontuur roept ! Heb jij altijd al eens off-road willen rijden en wil je kennis maken met het rijden buiten de gebaande paden? Triumph motoren organiseert de Triumph Adventure Experience met haar nieuwste modellen de Tiger 1200 en 800 en de Triumph Scrambler. Motormeiden heeft deze super gave training al voor je uitgeprobeerd en dat was GAAF! Wij hadden geen ervaring in off-road rijden en hebben in een dag zo veel leuke dingen geleerd, bekijk zeker onderstaande video!

Altijd al eens off-road willen rijden? Dit is je kans!

Triumph Adventure Experience – een super gave off-roadtraining, die wij van Motormeiden al voor jou hebben uitgetest! Wil jij dit ook doen?! Dat snappen we! Kijk voor meer info op de website: www.motormeiden.tv

Geplaatst door Motormeiden op dinsdag 15 mei 2018

 

Wat Is de Triumph Adventure Experience?
Een super gave training op onverharde wegen vol met avontuurlijke paden en heuvels. Het trainingsparcours van Nederland ligt in Loon op Zand (Noord-Brabant). Onder begeleiding van professionele off-road instructeurs zal je de hele dag getraind worden en kun je aan het einde van de dag allemaal leuke nieuwe trucjes, die ook super handig zijn voor het motorrijden in het dagelijks leven. Wij hebben de scrambler uitgeprobeerd omdat deze het beste aansloot bij onze lengte (1.70) en gevoel, maar je kan natuurlijk ook een van de andere modellen zoals de Tiger 1200 en 800 uittesten.

Geen ervaring?
Dat is voor deze training niet nodig er zijn verschillende niveau’s waaruit je kan kiezen. Wat je zeker doet is je grenzen verleggen. De instructeurs helpen je hier uitstekend bij en denken goed met je mee om de off-road kneepjes onder de knie te krijgen.

Altijd_al_eens_off_road_willen_rijden_Dit_is_je_kans
©Dricot Thierry

Eigen motor of zo’n gloednieuwe van Triumph?
Triumph stelt voor jou de nieuwste modellen beschikbaar om uit te testen en heeft daarvoor een leuke prijs samengesteld,  maar je kan ook met je eigen motor deelnemen. Klik hier voor meer informatie over de Triumph Adventure Experience.

Datum
17 juli t/m 30 augustus (klik hier voor de exacte data)

Locatie
Loon op Zand (Noord-brabant)

Triump verzorgt de off-road training in samenwerking met drie gekwalificeerde off-road rijscholen in Nederland (Experience Island), Vlaanderen (Motokhana) en Wallonië (Richard Hubin Racing School).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *