Ruud de Wild (Radio2) interviewt Motormeiden over Girls-Ride-Out

Radio-dj Ruud de Wild, was reuze benieuwd naar de Girls-Ride-Out van aankomende zondag. Motormeid Tessa schoof vandaag in de uitzending aan en werd stevig aan de tand gevoeld. Zijn de Motormeiden de nieuwe motorbendes en hoe zit dat met mannen met pruiken die de Girls-Ride-Out willen verstoren ?

Luister het hele interview met Ruud de Wild en Motormeiden hier!

Girls-ride-out
Op 20 mei  organiseert Motormeiden een Girls-Ride-Out. Alle vrouwen met hun motoren verzamelen bij Motorkledingcenter (Hazerswoude-Rijndijk) en rijden een route richting de Expo Haarlemmermeer om het festival van Promotor Mega Motortreffen op te rijden. Op het terrein is een route uitgestippeld en er is een erehaag waar de meiden doorheen rijden. Wil je mee rijden klik hier.

Verzamelen
We verzamelen om 11:00 uur bij het MotorkledingCenter. Is dat te ver weg voor jou? Rij mee het event binnen van Promotor Mega Motortreffen. Volg op het terrein van expo Haarlemmermeer de borden Club-Ride-In. Daar staat ook een bord Meetingpoint, hier graag om 12:30 uur verzamelen en aansluiten als we aan komen rijden. Vergeet niet je ticket vooraf te kopen anders kom je het event niet op.

Wil je de route op je navigatie? Stuur een mailtje naar: info@motormeiden.tv

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0