AllesMotornieuws

Ambassadeur: Harley-Davidson fans opgelet!

Ga jij voor de Breakout, Fat Bob of de Roadster? Het zijn allemaal modellen van het iconische merk Harley-Davidson. Motormeiden mag met trots meedelen dat er een nieuwe ambassadeur bij is:  Harley-Davidson Rotterdam en Amsterdam. De eerste samenwerking is te zien tijdens de midsummerride op 21 juni. De vestiging in Amsterdam of Rotterdam zal het vertrekpunt zijn. 

All For Freedom, Freedom for All!
Bij Harley-Davidson Amsterdam en Harley-Davidson Rotterdam laten wij graag iedereen kennis maken met de wereld van Harley-Davidson! Bij ons is iedereen welkom en staan de deuren wijd open. Zie jij de bike van je dromen in de showroom, een testrit is zo geregeld. Daarnaast weten wij alles over de juiste accessoires, hebben wij de mooiste Harley-Davidson en Rokker fashion- en motorkleding, prachtige merchandise. Uiteraard voorzien wij je graag van de beste service.  Alles is vrijblijvend en uiteindelijk gaat het om….All For Freedom, Freedom for All!
Aldus Ron de Graaf, eigenaar van deze twee prachtige zaken.

View this post on Instagram

Rokker Pro store now open at Harley-Davidson Amsterdam!

A post shared by Harley-Davidson Amsterdam (@harleydavidson_amsterdam) on

Kevlar die waterdicht is?
In de store van Amsterdam en Rotterdam is er een uitgebreid aanbod aan verschillende Harley motoren. Benieuwd hoe de verschillende modellen rijden? Loop naar binnen, doe een ritje en misschien ben je wel verkocht? Daarnaast hebben beide winkels een uitgebreide kledingcollectie die voorzien is van de nieuwste innovaties, zoals kevlar broeken die waterdicht zijn van het merk Rokker, de druppels blijven er gewoon op liggen, maar uiteraard ook een uitgebreide collectie van het merk Harley-Davidson zelf.

Harley Davidson Rotterdan en Amsterdam is een Authorized Harley-Davidson Dealer.

Wil je weten wie nog meer ambassadeur zijn van het platform? Ga naar de ambassadeurspagina of stuur een mailtje als je ook ambassadeur wil worden: info@motormeiden.tv

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *