AllesLifestyle

Suzuki: Make-up tutorial

Motoren en make-up is dat een goede combinatie?  In de rubriek Bikesnbeauty maakt Pleuni tutorials in combinatie met make-up een populair motorlogo. Pleuni is Beauty-Youtuber en gek op make-up en motoren.  Zelf rijdt ze ook motor (Honda CB500). In deze video leer  je in enkele stappen je eigen motorlogo met make-up te doen (als je dat aandurft)

Naast mijn beroep als opticien heb ik een uit de hand gelopen hobby voor dierproefvrije beauty en make-up producten. Zelf vind ik het super leuk om hobby’s te combineren dus dit kwam precies in mijn straatje! Bikes and Beauty, wat wil een motormeid nog meer?!  Sinds 2012 ben ik in het bezit van een motorrijbewijs en rijd vanaf 2013 op mijn Honda CB500. Wil je meer weten? Volg mij op  youtube en instagram.
Link naar insta posts:
Wil je niets missen?  Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *