AllesLifestyle

Beauty: Yamaha Motor Make-up

Motoren en make-up is dat een goede combinatie?  In de rubriek Bikesnbeauty maakt Pleuni tutorials in combinatie met make-up een populair motorlogo. Pleuni is Beauty-Youtuber en gek op make-up en motoren.  Zelf rijdt Pleuni ook motor (Honda CB500). In deze rubriek leer  je in enkele stappen je eigen motorlogo met make-up doen (als je dat aandurft).

Wie is Pleuni?
Naast mijn beroep als opticien heb ik een uit de hand gelopen hobby voor dierproefvrije beauty en make-up producten. Zelf vind ik het super leuk om hobby’s te combineren dus dit kwam precies in mijn straatje! Bikes and Beauty, wat wil een motormeid nog meer?!  Sinds 2012 ben ik in het bezit van een motorrijbewijs en rijd vanaf 2013 op mijn Honda CB500. Wil je meer weten? Volg mij op  youtube en instagram.

Yamaha logo
Een van de moeilijkste logo’s om te maken! Ik heb gekozen om het rondje niet in te kleuren maar het logo met zwarte eyeliner te tekenen. Vooral veel geduld hebben en houd wattenstaafjes en concealer in de aanslag om foutjes terug te draaien. Ik leg eerst de stappen uit en helemaal onderaan vind je de  de Youtubevideo.
Stap 1:
Ik begin met een basis van concealer. Hiervoor gebruik ik de Tarte Shape Tape concealer en deze zorgt ervoor dat je huid een mooie egale kleur krijgt. Indien nodig kun je de wenkbrauw nog wat invullen met potlood, gel, poeder of in mijn geval: Jeffree Star Liquid Lipstick. Zoals jullie misschien bij mijn vorige foto’s hebben gezien, kun je deze ook gewoon op de wenkbrauwen gebruiken! Bekijk hem hier.

motormakeup

Stap 2: Vervolgens maak ik het Yamaha logo met de Nyx Epic Ink liner, een van mijn favoriete eyeliners met een heel fijn puntje. Ideaal voor priegelwerk!Ook zet ik een lijntje boven mijn wimperrand, zodat het straks mooier 1 geheel word.

Stap 3:
Hierbij met dezelfde eyeliner maak ik het rondje om het logo heen.

motormakeup

Stap 4:
Als laatste breng ik wat mascara en wimpers aan. De wimpers zijn van SoSu by SJ in de style New York. (verkrijgbaar bij de Primark)
VIDEO – Tutorial
Benieuwd hoe Pleuni dit kunstwerk maakt? Bekijk onderstaande video.

Wil je meer weten over MakeuPleuni? Volg haar op youtube en instagram.

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *