AllesEvents

Beestachtig leuke rit: 4 oktober – Schrijf je in!

Trommel al je vriendinnen op want, op zondag 4 oktober (Werelddierendag) gaan we een leuke rit rijden in Leeuwarden en omstreken. De start is bij MotoPort waarna we vervolgens het prachtige Friesland gaan ontdekken! Deze rit heeft ook een extra leuke #fotochallenge, daarover zo meer!

AANMELDEN VERPLICHT, KLIK HIER

Verzamelen/vertrek
We verzamelen om 11:00 uur bij Motoport Leeuwarden waar je in groepjes wordt ingedeeld, het vertrek is 11:30 uur.  Na afloop kun je lekker shoppen met je nieuwe Motormeiden vriendinnen. Er is een speciale super sale met waanzinnige kortingen en uiteraard ook een Motormeiden corner om jouw items te scoren.

Ritje #fotochallenge
MotoPort Leeuwarden heeft een super leuke route voor je uitgestippeld van ongeveer 100 km! Jullie uitdaging is om tijdens de rit 3 leuke foto’s te maken met een beest!  Zo heb je even tijd om te kletsen met elkaar, iets te eten/drinken en kun je daarna weer verder rijden. Tip: neem een knuffelbeest mee op je motor 😉

Lunch
Op eigen gelegenheid, jullie kunnen zelf een stop kiezen met je groepje. Neem in ieder geval iets lekkers te eten en drinken mee!

Officieel verkooppunt MotoPort Leeuwarden
Support Motormeiden en bestel een leuk shirtje of sokken in de webshop of in de winkel. Met de opbrengst daarvan kunnen we de ritten voor jullie gratis houden! In de winkel van MotoPort is een speciale Motormeiden corner met alle leuke items!

Deze rit is Girls Only en er is een maximaal aantal deelnemers. Bij de aanmelding op locatie maken we groepjes. We gaan er vanuit dat je de route op je navigatie hebt of met iemand mee rijdt die de route heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *