AllesMotornieuws

Bitterballen, motoren en SuperSale – MotoPort Leeuwarden!

Alles moet weg! Tijdens de MotoPort Leeuwarden SuperSale profiteer je van hoge kortingen tot maar liefst 60% op motorkleding, kledingaccessoires, helmen & laarzen! Maar er is nog veel meer zoals een leuke rit met Motormeiden!

SUPER SALE (2, 3 & 4 oktober)

Scoor jouw motor-outfit met super korting op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020. Onder het genot van een heerlijke bitterbal profiteer je van hoge kortingen bij MotoPort Leeuwarden. Van motorschoenen tot helmen en broeken, de kortingen kunnen flink oplopen, tot wel 60% procent! Ook is het mogelijk om jouw motor in te ruilen en er een goede prijs voor te krijgen.

4 oktober – Ritje met Motormeiden

Trommel al je vriendinnen op, want op zondag 4 oktober wordt er vanuit Motormeiden een leuke rit georganiseerd. Aanmelden of meer informatie over de rit vind je hier.

Wanneer je onbezorgd van het motorrijden wilt genieten, is MotoPort Leeuwarden de perfecte dealer voor jou! MotoPort Leeuwarden is sinds jaar en dag een begrip in de provincie Friesland en voert de merken Honda, Suzuki en Zero en onderhoud aan alle motoren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *