AllesEventsMotornieuws

BMW Motorrad ambassadeur van Motormeiden

De populaire motorfabrikant BMW Motorrad is ambassadeur geworden van het platform Motormeiden. Beide partijen slaan de handen in een en zetten zich in om motorrijden onder vrouwen te supporter en te promoten.

Eerste samenwerking Girls Ride Out
De eerste samenwerking zal te zien zijn tijdens de Girls Ride Out op 18 mei. BMW Motorrad levert de populaire BMW R Nine T, die tijdens de rit aan kop zal rijden. Tijdens deze rit worden meer dan 100 vrouwen uit heel Nederland verwacht. Het eindpunt van de  Girls Ride Out is het Mega Motortreffen. Daarna volgt een spectaculaire entree door alle Motormeiden op het Motortreffen en zijn er tal van leuke activiteiten en workshops voor Motormeiden op het Motormeiden Meetingpoint. De BWM R Nine T heeft een belangrijke plaats op het Motormeiden Meetingpoint waar ook de mogelijkheid is om een gave foto te maken. Meer info vind je hier.

Fotoshoot BMW R Nine T 
Ook is de BWM R Nine T onderdeel van een exclusieve Motormeiden fotoshoot. Tijdens deze fotoshoot met professionele fotografen en haarstylist/visagist kun je dus met een gave BMW R Nine T op de foto. Opgeven of meer informatie over deze shoot vind je hier.

Fotoshoot met motormeiden 2018 | fotograaf: Jelle de Ruiter

Motoren en kleding
BMW Motorrad support motorrijden onder vrouwen en hoopt dat dit er alleen maar meer zullen worden. Het merk heeft een uitgebreid aanbod aan motoren en kleding afgestemd op verschillende doelgroepen. Deze zal je binnenkort dus zeker zien op Motormeiden.

Wil je niets missen?  Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *