AllesEventsMotornieuws

Motormeiden Girls Ride Out (18 mei)

Alle Motormeiden verzamelen! Op zaterdag 18 mei organiseren we  de Girls Ride Out. Met zo veel mogelijk vrouwen rijden we een leuke motorrit met als eindpunt het festival op van MotorNL Mega Motortreffen! Even wat girlpower in de motorwereld laten zien! Dat deden we vorig jaar ook en was een groot succes! Doe je ook mee?

Girls Ride Out
Alle motormeiden verzamelen om met zijn allen naar het Mega Motortreffen te rijden. Het startpunt van de Girls Ride Out is Biker Outfit Amsterdam. Deze gave motorzaak heeft ook een uitgebreide collectie aan dameskleding! De route richting het festival duurt ongeveer 1 uur, met als eindpunt het festival, waar we met zijn alle naar binnen rijden. Wil je afspreken bij het festival we zullen rond 11:00 uur gezamenlijk naar binnen rijden.

Verzamelen rit: BIKER OUTFIT AMSTERDAM
Verzamelen:09:30 uur – Biker Outfit (Amsterdam)
Vertrek: 10:30 uur
Adres: Netwerkweg 33, 1033MV Amsterdam
Route en laatste updates: Meld je bij motormeiden hier aan, dan houden we je op de hoogte.

Kosten rit?
De rit kost 5,99 je krijgt hiervoor een supportersbag t.w.v. 5,99 (contant afrekenen op locatie). Deze kun je op het festival vullen met leuke spulletjes en je hebt een leuk aandenken aan deze geweldige dag!

Motormeiden korting + workshops
Koop online je entreekaartje voor het Mega Motortreffen (7,50) en voer bij het bestellen de promotiecode in: motormeiden2019.  Deze code is geen kortingscode maar kun je gebruiken voor de workshops die gegeven worden. Op het festival kun je met jouw Motormeiden kaartje leuke workshops doen of lezingen volgen en Motormeiden heeft ook een stand met allemaal leuke dingen!

Festival: Mega Motortreffen
Op het Mega Motortreffen Expo Haarlemmermeer wordt een super leuk festival georganiseerd. Uniek aan dit event is dat je ook alle motoren kunt uittesten en er rondom het festival leuke routes worden uitgestippeld. Bijna alle merken zijn vertegenwoordigd zoals: Kawasaki, KTM en vele anderen! Daarnaast kun je ook andere leuke meiden ontmoeten die net als jij motor rijden!

Wil je niets missen?  Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *