AllesEvents

Doe je mee? 3x leuke bochtentrainingen

Dat je beter leert motorrijden naarmate je je rijbewijs hebt is een feit. Het gaat overigens helemaal soepel en snel als je regelmatig een motortraining volgt. Zo blijven jouw skills up-to date of wordt je steeds een beetje beter en sneller. In juni en Juli zetten we maarliefst 3 leuke behendigheidstrainingen op.

Redactie: Tessa Deurloo

11 juni – Behendigheidstraining – Wetteren (ochtend of middagdeel) – 125,- euro 
Zwieren zwaaien motor draaien! In een dagdeel (ochtend of middag) ga je met jou eigen motor aan de slag. Eindelijk in een keer een straatje keren of een korte draai leren. Op een groot afgezet privé terrein leer je keren in een beperkte ruimte, het nemen van een 360° turn, veilig remmen, langzame slalom en het ontwijken van obstakels en nog veel meer. De skills worden je aangeleerd door BMW gecertificeerde instructeurs van Backtrail Motortrainingen. Er zijn 7 plekken in de ochtend en 7 plekken in de middag beschikbaar.  i.s.m. Backtrail Motortrainingen

Prijs 125,- Inclusief onbeperkt snacks, drinken en een certificaat.

10 juni of 24 juni– Openbare wegtraining + behendigheidstraining (Gent of Roeselare)
Dit is de perfecte voorbereiding voor een motorvakantie. Een superleuke intensieve en leerzame training waarbij je de hele dag op pad bent met jouw eigen motor en een ervaren rij-instructeur van Rijschool Lust.  De behendigheid doen we in de ochtend. Op een groot terrein gaan we de bochten- en draaitechnieken verfijnen. Inderdaad, zwieren zwaaien kontje draaien, keren in een beperkte ruimte, het nemen van een 360° turn, veilig remmen, langzame slalom en het ontwijken van obstakels en nog veel meer.

Na een heerlijke lunch ga je de weg op voor een mooie (technische) route. Bij de openbareweg training leer je nog beter (bochten) rijden, het inschatten van gevaren, hellingproef doen en jouw positie op de weg te bepalen  Iedereen krijgt een oortje in waardoor er direct gecommuniceerd kan worden.

De start is in Gent of Roeselare – (Prijs 199,- euro10 plekken).

 

Wil je graag een training doen maar staat deze er niet bij? Of wil je een andere datum? Stuur een mailtje naar aamelden@motormeiden.tv