AllesMotornieuws

EXCLUSIEF: Koningin Maxima gespot op de motor

Het lijkt bijna een staatsgeheim, maar onze eigen Koningin Maxima is al rijdend gespot op de motor, in Nederland. Als een echte powervrouw, doet ze weer menig man en vrouw verbazen. Vol temperament rijdt ze op haar motor door de Haagse stad, haar blonde haren verraden dat het hier wel degelijk om Koning Maxima gaat. Dat haar wappert regelmatig van onder haar helm en dezelfde motor is ook voor het paleis gespot.

Veel tijd om op de motor te stappen heeft onze royal niet, maar tussen de staatsbanketten, officiële afspraken en speeches door maakt Maxima af en toe tijd om een stukje op de motor te rijden en dat doet ze vol pit. Zo is te zien op verschillende foto’s die de redactie van Motormeiden de afgelopen maanden ontving.

Rijbewijs gehaald in Buenos Aires
Dat Maxima heeft leren fietsen staat ons nog vers in het geheugen, maar dat onze koningin haar motorrijbewijs als sinds haar 23ste heeft, weten alleen intimi. Al toen ze bijles engels gaf in de jaren ’90  en later in de bankenwereld werkte, reed ze met de motor en genoot ze van alle vrijheid. Haar stalen ros was voor haar destijds de oplossing voor het bekende parkeer- en file probleem in de stad Buenos Aires. Welke motor zij toen reed is verder niet bekend.

Koningin Maxima motor
Foto van Koningin Maxima met haar motorhelm – Copyright Motormeiden

Ultieme bewijs: Paleisfoto
Het ultieme bewijs dat het hier om Maxima gaat, is de foto waar de motor,  links voor Paleis Huis ten Bosch staat geparkeerd. Ook is er een foto van haar opgedoken, waarbij ze de motorhelm stevig vast houdt en afgelopen zomer reed ze, met wapperende blonde haren, schuin door de bocht.

Konining Maxima
Koningin Maxima door de bocht, op de Yamaha Bolt R-spec, let op het wapperende blonde haar onder de helm – Copyright Motormeiden

 

Koningin Maxima motor
Dezelfde motor, een Yamaha Bolt R-spec, links voor het Paleis Huis ten Bosch – Copyright Motormeiden

De RVD wil niet bevestigen of het hier daadwerkelijk om Koningin Maxima gaat, maar wij weten genoeg. Meer info of vragen: redactie@motormeiden.tv

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Een gedachte over “EXCLUSIEF: Koningin Maxima gespot op de motor

  • Laat haar met rust.
    Maxima heeft ook recht privacy.
    In Leiden zijn de hier studerende royalty’s altijd met rust gelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *