FOTO’S: Ruim 150 deelnemers bij de Motormeiden-ritten

Een hele hoop nieuwe Motormeiden reden mee op zaterdag 21 mei. Er vonden maar liefst 4 leuke Motormeiden ritten plaats in: Leeuwarden, Geleen, Goes & Eeklo (België). Ruim 150 dames reden er mee, waarvan de grootste opkomst in Goes. Daar meldde zich 70 motormeiden bij de start, waarvan een gedeelte verbleven op motorcamping de Brakke Zeeuw. Ook een groep Belgische Motormeiden kwamen naar dit startpunt in Goes, om de rit te rijden. Zij waren in de ochtend al vertrokken vanuit Eeklo.

Omroep PZC – zeeland had een mooi interview in de krant geschreven waar ook veel dames last-minute op afkwamen. Maar er was nog veel meer! Bekijk de foto’s  en geniet mee!

Bekijk hier de video van de BLUF Of GEEN BLUF RIT
Agenda Motormeiden 2022 – Ritten

In Limburg waagde de deelnemers zich aan een heuse culinaire toer. Bij HMS Geleen werden de 45 deelnemers getrakteerd op een heerlijke Limburgse vlaai, tijdens de route naar de ijssalon kon je een coupe met aardbijen halen en ook bij het eindpunt, Motoport Echt waren lekkere hapjes voorzien. Van asperges met ham tot lekkere worstenbroodjes, die Nicole nog laat in de avond had klaargemaakt voor iedereen.

De Fryse Dumkes rit, had voor de  35 deelnemers heerlijke Fryse koekjes klaar staan en bij Motorbanden Zeeland had iedereen een heerlijke Zeeuwse Bolus! Kortom een culinaire wandeling met prachtige uitgestippelde routes en heerlijk zonnig weer!

ZEELAND: GOES  +  EEKLO

LIMBURG: GELEEN + ECHT

FRIESLAND: LEEUWARDEN

 

 

Deze rit  is mogelijk gemaakt door: Motormeiden-rittenteam die o.a. helpen met uitstippelen van de ritten
MotoPort Leeuwarden, MotoPort Echt, HMS Geleen, Motohandel Wauters, Motorbanden Zeeeland.Heb jij ook nog leuke foto’s van bovenstaande rit? Stuur ze naar redactie@motormeiden.tv – Er komt ook nog een leuk fotoalbum op facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *