Fruitigste motorrit: Appels & Peren Rit (22 september)

Wanneer mogen ‘wij’ nou eens meerijden met een Motormeiden-rit ? Nou nu! Mannen en vrouwen zijn welkom bij de Appels & Peren rit op zaterdag 22 september. De route loopt langs prachtige dijken en boomgaarden met als hoogtepunt; zelf je appels en peren plukken bij de boer. Het beginpunt is Motorcity Utrecht en loopt vervolgens via de Utrechtse Heuvelrug, Rhenen, de Waal, Tiel, Maurik, Wijk bij Duurstede en als eindpunt Utrecht.

Nationale Fruitplukdag
Het belooft dus een super fruitig ritje te worden, want het is Nationale Plukdag. Door heel Nederland stellen boeren hun prachtige boomgaarden open en kun je zelf appels en peren plukken. Vergeet dus niet een rugtasje mee te nemen, dan kun je die onderweg vullen.

appels en peren rit poster

Helpen?
We zoeken mensen die willen helpen tijdens de rit. Denk aan het begeleiden van een groepje en willen meedenken zodat alles vlotjes verloopt. Maar we zoeken ook iemand die in de dagen daarvoor tijd heeft om onze uitgestippelde route vooraf eens door te rijden om te kijken of alles klopt. Heb je daar oren naar? Stuur een mailtje naar info@motormeiden.tv

Route / Aanmelden
De route duurt +/-2,5 uur (excl. stopjes). Ongeveer elke 50 minuten maken we een stopje om een bakkie koffie te doen, appels & peren te plukken en gezellig te kletsen met elkaar. Bij deze stopjes kun je uiteraard ook aanhaken! Aanmelden graag  via Facebook. De route komt ook via Facebook online of je kan een mailtje sturen: info@motormeiden.tv

Tijdschema: We vertrekken stipt op tijd!
10:30 uur Verzamelen:  Motorcity Utrecht / Nebraskadreef 21, 3565 AE Utrecht
11:00 uur vertrek
12:00 koffie + lunch
13:30 Appels en peren plukken:
Fruitbedrijf Den Haan
Noordereind 11, 4012 BT Kerk Avezaath
16:00 uur eindpunt word nog bekend.

Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met MotorcityUtrecht. Voor iedereen die optijd komt is ook nog een leuke verassing!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *